Bezárás

Keresés

Bezárás

Wildpastel 2016. tavaszi-nyári kollekció

A Wildpastel 2016-os tavasz-nyári kollekcióját egy keletről származó minta és ennek színei ihlették. Ez az anyag ötvözi azt a stílust, amit évek óta képvisel a márka.

A két tervező, Cecília és Eszter minden kollekcióija törekszik a kettősségre, az ellentéteket próbálják úgy összehangolni, hogy az eredmény különleges legyen.

Ennek a kollekciónak a megálmodásakor az ’etno’ stílusú motívumok rajzossága és bonyolultsága, ragadta el a fantáziájukat, valamint első pillantásra beleszerettek a minta anyagon való elhelyezkedésébe és a szokatlan színkombinációba is.

Ezek alapján sok lehetőséget láttak a kelmében, mert mint tervezők a fantáziájukra hagyatkozhattak, hogy hogyan használják az inspiráló mintát, az anyag színekkel való párosítását, a különböző anyagminőségeket és a minta elhelyezkedésével is játszhattak az egyes ruhadarabokon.

A kollekciót szexi és lezser ruhadarabok alkotják, felsliccelt ingruhák, nőies vállakat kihangsúlyozó blúzok és az örök kedvenc: az overall. A kollekció színeiben dominál a lazac a púder és az acélkék szín.

A minták, a színek, a formák, valamint a szabásvonalak úgy alkotnak egységet a kollekción belül, hogy a ruhadarabokat kiegészítőktől függően, akár utcára vagy alkalomra is viselhetjük. A kollekció idén laza esésű anyagokból, könnyed lenge fazonokra épül, de vannak olyan ruhadarabok is, ami az vagány stílus kedvelőinek is kedvez.

A tervezők törekedtek arra, hogy könnyen viselhető, kényelmes, hétköznapi vagy elegáns viseletként is megállják a darabok a helyüket.
 
A lookbook képei:
 

 
Címkék: lookbookwildpastelHasonló bejegyzések