Bezárás

Keresés

Bezárás

Y kollekció - Inventino és Szerencsés Gabó ékszerek

A Lucky Shepherd Designer Store két tervezője, Szerencsés Gabó és Jakócs Zsanett együttműködéséből született az Y kollekció, amit a geometrikus és organikus formák találkozása jellemez.

Az ékszerkollekció formavilágában visszaköszön a tervezők aktuális munkáinak hangulata, Gabo bőrtáskáinak Y vonalvezetése, valamint az Inventino Birdy kollekciójának színpompás toll kompozíciói.
 

Az Y kollekciót meghatározó alapanyag a két tervező által kedvelt valódi bőr, amit gyönyörű madártollakkal díszítettek. A két matéria ötvözéséből születő statement nyakékek izgalmas hajtogatási technikákkal készültek, magabiztosságot és kacérságot sugároznak. A határozott geometrikus vonalvezetés finomítását a toll szolgálja légies, puha textúrájával.
 
 
Az ékszerek formavilágát figyelembe véve a játékos, légies marabu pehelytollak, valamint a cseppezett felületű rozsda tragopán fedőtollak kerültek kiválasztásra. A tollak aranyozott gyöngyökkel, cirkóniakövekkel kombinálták, ezzel is fokozva a fekete-arany örök páros ünnepi hangulatát. A tervezők különleges alkalmakra ajánlják ezeket az ékszereket azoknak a nőknek, akik bátran bevállalják a karakteres, mégis szexi darabokat.
 
 
Fotók: Rétfalvi Soma
Gabo Szerencses és Inventino
Lucky Shepherd Designer Store Hasonló bejegyzések