Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Egy kalaptól mindenki új emberré válik

Vanyovszki Mária

Áprilisi outfit bejegyzésünk egy újabb, rendhagyó fotózást idéz meg. A Képmás magazinba készítettem interjút Várhegyi Évával, aki több mint 50 éve alkotja kalapjait a Hollán Ernő utcában.
 

Az egész úgy indult, hogy Évával még januárban összeültünk, és szinte egy egész délután csak mesélt. Amikor már távozni készültem, nem tudtam megállni, és felpróbáltam pár kalapot. Akkor találta ki Éva, hogy az íráshoz tervezett fotóillusztrációnak én legyek a modellje. Outfit sorozatunk akkori modelljét, Annavirágot viszont nem akartam kihagyni a buliból, és ő a hívásomra örömmel igent is mondott.
 
 
A fotózás napjára nekem elég sok minden összejött, így nem nagyon agyaltam, hogy mit vegyek fel. Kikaptam a szekrényből egy fehér ruhát, - meg hogy mégis legyen valami styling -, bedobtam a táskámba a fekete és a fehér, hosszú szárú kesztyűim. Annavirág kérdésére, hogy mit vegyen fel, annyit mondtam: „Amit érzel”. Így történt, hogy míg én egy klasszikus szabású, de modern, neoprén jellegű, bő szoknyás, hófehér ruhában jelentem meg, Annavirág tökéletes kontrasztként egy csupa fekete, nadrágos szettben.
 
 
 
Mindkét öltözékre a kalapok tették fel a koronát, amit a kesztyűk szetthez illő cserélgetésével is variáltunk.


Tanulság:

Bármit viselünk, kesztyűvel és kalappal teljesen új dimenziókba kerül a megjelenésünk.

 
Annavirág:
 
 
 
 
 
 
 
Én:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Modellek és styling: Klausz Annavirág és Vanyovszki Mária
Fotók: Páczai Tamás
Kalapok: Várhegyi Éva kalapszalon
Egyéb cuccok: régi, saját.
 
 
 
 
Videó a fotózásról: 
 
 
 
 Hasonló bejegyzések