Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Bőröndöt a család aprajának és nagyjának repülős utazáshoz – de milyet?

Szponzorált cikk

A családi nyaralások, utazások mindig kellő mennyiségű izgalmat tartogatnak, ám megfelelő bőrönd nélkül könnyen stresszessé válhatnak. Az ideális koffer kiválasztása különösen hangsúlyos repülőgépes utazásnál, mivel a légitársaságok szabályai és a kényelem is jelentős befolyásoló tényezők.
 

Melyek a legfontosabb tudnivalók?

A kiszemelt modell mérete és súlya kulcsfontosságú, főleg ha repülőgépes utazásról beszélünk. A légitársaságok szigorú előírásokkal rendelkeznek a kézipoggyász és a feladott poggyász méreteire és súlyára vonatkozóan. Taktikus lépés előre tájékozódni a választott légitársaság szabályairól, így teljesen kivédhetőek a kellemetlen, nem egyszer büntetőtételt magával hozó meglepetések.

A koffer anyaga jelentős hatást gyakorol annak tartósságára és súlyára. A keményfedeles variációk, mint például a polikarbonátból vagy ABS műanyagból készültek, kiválóan védik a tartalmat, de nehezebbek. A textil bőrönd könnyebb és rugalmasabb, de kevésbé ellenálló a sérülésekkel szemben. A CCC széles választékában bármelyik variáns megtalálható.

A pakkok mobilitása szempontjából a kerekek és a fogantyú minősége is lényeges. A négykerekű verziók könnyebben mozgathatók, mivel a kerekeik 360 fokban forgathatók, míg a kétkerekűek stabilabbak egyenetlen terepen. Az állítható fogantyúk kényelmesebbé varázsolják a húzás perceit.

A praktikusan elrendezett belső rekeszek és zsebek felelősek a poggyász rendszerezéséért és a ruhák gyűrődésmentes tárolásáért. Ezért célszerű olyan alternatívákat keresni, amelyek külön rekesszel rendelkeznek a cipők, a piszkos ruhák és egyéb kiegészítők számára.

Melyek a leginkább repülőgép-kompatibilis típusok?

A zavartalan repülőgépes utazáshoz elengedhetetlen, hogy a koffer megfeleljen a kézipoggyász és a feladott poggyász méret- és súlyhatárainak.

A Samsonite S'Cure kiváló választás kézipoggyászként. Ez a típus könnyű, tartós polipropilénből készült, és négykerekű kialakítása miatt könnyen mozgatható. A TSA-zár garantálja a biztonságot, és megfelel a legtöbb légitársaság kézipoggyász szabályainak.

A Rimowa Essential Cabin S szintén remek döntés kézipoggyásznak. Ez az alternatíva alumínium kerettel és könnyű polikarbonát testtel rendelkezik, így egyszerre tartós és könnyű. A négykerekű rendszer és az ergonomikus fogantyú kényelmes használatot biztosít. A CCC online felületén megannyi minden felmerülő elvárásnak megfelelő verzió áll rendelkezésre.

Ha a feladott poggyászhoz a nagy méretű bőrönd az ideális, a Delsey Helium Aero nem okozhat csalódást. Könnyű, mégis tartós anyagból készült, és tágas belső rekeszekkel rendelkezik, amelyek hozzájárulhatnak a poggyász rendszerezéséhez.

A Travelpro Platinum Elite egy másik nagyszerű lehetőség. Ez a variáns rendkívül tartós, vízálló anyagú, és négykerekű kialakítása miatt könnyen mozgatható. A belső rekeszek és a kiterjeszthető kapacitás élen járnak a maximális helykihasználásban.

A CCC üzleteiben személyesen is könnyedén felmérhetőek azok a modellek, amik kicsiknek, és nagyoknak egyaránt megfelelnek, figyelembe véve az összes egyéni igényt, elvárást, kellemre vonatkozó kritériumot. Lévén a trendiség jelen helyzetben sem kérdéses!
Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések