Bezárás

Keresés

Bezárás

Rólunk


Fashion & Art | Style & Soul

Az asalon.hu 
Vanyovszki Mária blogja, fókusszal a kortárs designer divatra.

 
Hitvallása:
"A divat művészet, kommunikáció és pszichológia.
A jó divat gyógyító.
Ahogy a tervezők gyakran használják a divatot arra, hogy legmélyebb témáikat a felszínen kommunikálják, minket is támogatnak abban, hogy szembesüljünk az árnyainkkal, és az öltözékünkkel kísérletezve dolgozzuk fel őket.
Az öltözködés biztonságos terep a játékra és a kísérletezésre, hogyan fejezzük ki magunkat. Mindennapos módszer és lehetőség arra, hogy egyre jobban megismerjük önmagunkat.
Amikor divatról írok, az emberi lélekről írok."
 
 
Az asalon.hu oldal a kortárs, magyar designereket bemutató kétnyelvű adatbázisként indult. Azóta Mária folyamatosan beszámol a hazai és regionális márkák kollekcióiról, tudósít az eseményekről és inspirációs anyagokat tesz közzé az igényes öltözködés jegyében.
 
A platform lehetőséget biztosít fiatal kreatívoknak is a bemutatkozásra. Ha van anyagod, amit szeretnél megmutatni, küldd a maria.vanyovszki@asalon.hu címre.

Mária kommunikációs tanácsadóként és szerzőként gyakran vállal márkaépítéssel kapcsolatos megbízásokat, aminek része a márka teljes arculati történetének megalkotása és a szövegek megírása. 

2020 óta coachként aktívan részt vesz egyéni és szervezeti fejlesztési munkákban, amiről itt lehet bővebben olvasni: vanyovszkimaria.hu.

 

Együttműködési ajánlatokat, híreket, sajtóanyagakot és egyéb megkereséseket

az info@asalon.hu címre lehet küldeni. 

 

SZOLGÁLTATÁSOK

 

SZÖVEGÍRÁS - márkabemutató, arculat és weboldal szövegek, bemutató és sajtóanyagok stb.

Profin összeállított, SEO optimalizált, releváns tartalmú, jó olvasmányélményű szövegek sokéves tapasztalattal kreatív és gazdasági tartalmakban egyaránt. 
A kommunikáció teremtés. Ha rossz, gyengít, ha jó, erősít. A siker kulcsa mindig a jó kommunikáció. Amennyiben magas igényű, választékos stílusú, személyre szabott hangvételű szövegre van igénye (sajtóközlemény, kollekcióleírás, bemutatkozó szöveg, honlap, pályázat, levél, feliratok, cikkek), állok rendelkezésére. 
Várom megkeresését a maria.vanyovszki@gmail.com címen.
 

VIDEÓK KÉSZÍTÉSE - márka image film, kollekciót bemutató mood film, fotózás werkfilm

Tapasztatalt, artisztikus szemléletű és dokumentarista igényű csapatommal fesztivál minőségű filmeket készítünk, amik garantálják a figyelmet.
A webes forgalom több mint 80%-át ma már a videók teszik ki. Az utóbbi pár évben különösen nagy hangsúlyt kapott a mozgóképes tartalom. Egy divatanyagnál, vagy művészeti projektnél ma már nem elég a szöveges leírás és a látványos képek, a Tiktok videók univerzumában minőségi, művészfilmes mozgóképpel érdemes kitűnni.
Az asalon.hu első filmje a Berlin Fashion Film Festival válogatásába is bekerült. Azóta is imádunk forgatni.
Amennyiben szeretne egyedi filmet a legújabb termékeiről, szolgáltatásairól, várom megkeresését: maria.vanyovszki@gmail.com.
 

ART DIRECTORI MUNKA - fotózás, brand anyag, image képek

Ha szeretne egy profi fotózást rendelni, bízza magát tapasztalt art director-ra. Az art director együtt gondolkodik megrendelőjével. Ráhangolódik az igényeire, és képekben értelmezi a szavait. Miután együtt megalkotjuk a víziót, ahhoz megszervezem a csapatot, összehangolom a különböző alkotók munkáját, hogy a végeredmény a megrendelő elképzeléseit ne csak visszaadja, hanem akár felül is múlja.
 
 
 
NÉV - A SALON
A Wikipedia angol oldala szerint A Salon jelentése:
'Emberek gyülekezete egy inspiráló vendéglátó otthonában, ahol a cél részben egymás szórakoztatása, részben pedig a beszélgetések által a résztvevők ízlésének formálása, ismereteik bővítése."

*

Elérhetőség:
E-mail: info@asalon.hu