Bezárás

Keresés

Bezárás

Rólunk

 
 
Azért vagyunk a világon, hogy szeressünk, folyamatosan fejlődjünk és segítsünk egymásnak.
 
Vanyovszki Mária
média- és divatszakértő
 
Az asalon.hu magyar tervezőket bemutató, összefogó divatportálként indult 2016-ban. A hazai alkotóipart népszerűsítő online magazin fokozatosan bővül az olvasói igények szerint. Ízlésformáló anyagai révén a magyar öltözködési kultúrára kíván hatni. A magazin mögött alkotó csapat tudását és tapasztalatát nemcsak szakmai anyagok készítésére használja, hanem mostantól bárki igénybe veheti.
 
 
SZOLGÁLTATÁSAINK:

Stílustanácsadás
 
 
Csodálod azokat, akik mindig tökéletes érzékkel választják ki, mit viseljenek? Tele van a szekrényed, mégis órákig tart, mire kiválasztod, mikor, hova, mit viselj?

A megoldás a saját személyes stílusod megtalálása. A szokásos gardróbrendezés, közös vásárlás és öltözködési tanácsadás mellett azt keressük meg, hogy ki vagy te. Ehhez alakítjuk ki közösen a stílusod, hogy önmagad ismerve, magabiztosan járj-kelj a világban.

Légy modell egy napra!
 
 
Imádod nézegetni a divatfotókat? Álmodoztál már róla, milyen lenne, ha egyszer rólad is ilyen anyagok készülnének?

Az asalon.hu profi csapatával egy napra tiéd lehet az élmény, hogy egy divatfotózás modellje légy. Személyre szabott szolgáltatásunk keretében foglalkozástól, kortól, nemtől, alkattól függetlenül bárkit egy csodás divatanyag modelljévé varázsolunk.
Várjuk jelentkezésed az info@asalon.hu címen. 

Fashion film/videó készítése
 
 
Tudtad, hogy a webes forgalom 74%-át a videók tették ki már 2017-ben is? Hogy a Facebookon 500 millió felhasználó néz videókat nap mint nap? Hogy ha egy hírlevélben videó található, 200-300%-kal nő az átkattintási arány? 

Az utóbbi pár hónapban különösen nagy hangsúlyt kapott a mozgóképes tartalom. A kifutók helyett kisfilmeken mutatják be a divatmárkák is a kollekcióikat. Ha szeretnél egyedi filmet a legújabb kollekciódról, mi elkészítjük.

Divatfotózás
 
 
Szeretnéd jó minőségű, profi divatfotókon látni a termékeidet? Olyan képanyagon, ami felkelti a követőid figyelmét és beindítja a vágyat, hogy viselhessék az általad tervezett ruhát, a két kezeddel megalkotott ékszert, táskát vagy kalapot!

Kreatív, évek óta együttműködő, összeszokott csapatunk mostantól rendelkezésedre áll. 
A te dolgod, hogy alkoss... A többit bízd ránk!
 
 
 
 
NÉV - A SALON
A Wikipedia angol oldala szerint A Salon jelentése:
'Emberek gyülekezete egy inspiráló vendéglátó otthonában, ahol a cél részben egymás szórakoztatása, részben pedig a beszélgetések által a résztvevők ízlésének formálása, ismereteik bővítése."

*

Elérhetőség:
E-mail: info@asalon.hu