Bezárás

Keresés

Bezárás

Rólunk

 
 
 
"Azért vagyunk a világon, hogy szeressünk, folyamatosan fejlődjünk és segítsünk egymásnak." 
 
 
 
Vanyovszki Mária
alapító, főszerkesztő
 

Kedves Olvasó!

 
Egy tervezői darab elkészítése mögött több év tanulása és tapasztalata áll. Hosszú munkaórákba, időbe, pénzbe és energiába kerül, amíg egy-egy alkotói darab eljut a polcokra, az üzletekbe. A minőségi tartalmak elkészítésével ugyanez a helyzet. Az írások, a beszámolók, a cikkek, amelyek a kollekciók értékét bemutatják, szintén időbe, energiába és pénzbe kerülnek. 

Az asalon.hu magyar tervezőket összefogó, kétnyelvű adatbázist és divatportált 2015-ben kezdtem el építeni egyedül és 2016-ban indítottam el saját erőből. Azóta folyamatosan beszámolok a hazai márkák kollekcióiról, tudósítok az eseményeikről és inspirációs anyagokat készítek az aktualitások köré.

A portál kifejezetten csak a designer divatra fókuszál, nincsenek rajta egyéb tematikájú, zavaró hirdetések sem. Ezt kívánom fenntartani a továbbiakban, melyhez kérem a hozzájárulásodat.

Olvasóként támogatásoddal lehetővé teszed, hogy továbbra is folyamatosan tájékozódhass a legfrissebb hazai divathírekről és trendekről.

Tervezőként szintén a Patreon oldalán keresztül küldött havi támogatásoddal tudod biztosítani a helyed az asalon.hu adatbázisában, és számíthatsz rá, hogy kollekcióid, bemutatóid és egyéb aktualitásaid híre igényes tartalmak révén jut el egyre nagyobb közönséghez.
 
https://www.patreon.com/join/asalon_hu
 
Szeretettel:
Vanyovszki Mária
asalon.hu
maria.vanyovszki@asalon.hu
+36306042901
 
Divattervezők híreit és sajtóanyagait az info@asalon.hu címre várjuk. 
 
 
 
NÉV - A SALON
A Wikipedia angol oldala szerint A Salon jelentése:
'Emberek gyülekezete egy inspiráló vendéglátó otthonában, ahol a cél részben egymás szórakoztatása, részben pedig a beszélgetések által a résztvevők ízlésének formálása, ismereteik bővítése."

*

Elérhetőség:
E-mail: info@asalon.hu