Bezárás

Keresés

Bezárás

Rólunk

 

asalon.hu

A kortárs designer divat független platformja 

 
Az asalon.hu portál célja, hogy a kortárs, helyi alkotókat bemutassa és népszerűsítse.

A divatportál üzenete, hogy a túlfogyasztást sulykoló, rendkívül környezetszennyező tömeggyártással működő márkák termékeinek halmozása helyett vásároljunk ritkábban és akkor vegyünk értéket helyi tervezőktől. Ezzel nemcsak támogatjuk a hazai ipart, de a tudatos választás révén a környezetünket is kíméljük.
 
Az oldal az alkotókat bemutató kétnyelvű adatbázisként indult, amit Vanyovszki Mária 2015-ben kezdett el építeni és 2016-ban indított el. Azóta folyamatosan beszámol a hazai márkák kollekcióiról, tudósít az eseményekről és összeköti az üzleti és egyéni megkereséseket a márkákkal.
 
Hirdetéseket, együttműködési ajánlatokat, megkereséseket, híreket és sajtóanyagakot az info@asalon.hu címre várjuk. 
 

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSAINK

 

FORMARUHA - munkaruha, formaruha készítése magyar tervező együttműködésével

Egy vállalkozás jó megítéléséhez és sikeres működéséhez nagyban hozzájárul az arculathoz igazított egységes megjelenés. Az asalon csapata rendszeresen működik együtt olyan tervezőkkel, akik nagy tapasztalattal a megrendelő egyéni igényeire szabva készítik el a kívánt formaruhákat, munkaruhákat. 
Várom megkeresését az info@asalon.hu címen.

SZÖVEGÍRÁS - bemutató és sajtóanyagok, leírások, weboldal szövegek stb.

Profin összeállított, SEO optimalizált, releváns tartalmú, jó olvasmányélményű szövegeket írunk sokéves tapasztalattal kreatív és gazdasági tartalmakban egyaránt. Ha úgy érzi, hogy szövegei nem hozzák a kívánt eredményt, érdemes ránk bízni.
A kommunikáció teremtés. Ha rossz, gyengít, ha jó, erősít. A siker kulcsa mindig a jó kommunikáció. Amennyiben magas igényű, választékos stílusú, személyre szabott hangvételű szövegre van igénye (sajtóközlemény, kollekcióleírás, bemutatkozó szöveg, honlap, pályázat, levél, feliratok, cikkek), állunk rendelkezésére. 
Várom megkeresését a maria.vanyovszki@gmail.com címen.
 

VIDEÓK KÉSZÍTÉSE - márka image film, kollekciót bemutató mood film, fotózás werkfilm

Tapasztatalt, artisztikus szemléletű és dokumentarista igényű csapatommal fesztivál minőségű filmeket készítünk, amik garantálják a figyelmet.
A webes forgalom több mint 80%-át ma már a videók teszik ki. Az utóbbi pár évben különösen nagy hangsúlyt kapott a mozgóképes tartalom. Egy divatanyagnál, vagy művészeti projektnél ma már nem elég a szöveges leírás és a látványos képek, a Tiktok videók univerzumában minőségi, művészfilmes mozgóképpel érdemes kitűnni.
Az asalon.hu első filmje a Berlin Fashion Film Festival válogatásába is bekerült. Azóta is imádunk forgatni.
Amennyiben szeretne egyedi filmet a legújabb termékeiről, szolgáltatásairól, várom megkeresését: maria.vanyovszki@gmail.com.
 

ART DIRECTORI MUNKA - kfotózás, brand anyag, image képek

Ha szeretne egy profi fotózást rendelni, bízza magát tapasztalt art director-ra. Az art director együtt gondolkodik megrendelőjével. Ráhangolódik az igényeire, és képekben értelmezi a szavait. Miután együtt megalkotjuk a víziót, ahhoz megszervezem a csapatot, összehangolom a különböző alkotók munkáját, hogy a végeredmény a megrendelő elképzeléseit ne csak visszaadja, hanem akár felül is múlja.
 
 
 
NÉV - A SALON
A Wikipedia angol oldala szerint A Salon jelentése:
'Emberek gyülekezete egy inspiráló vendéglátó otthonában, ahol a cél részben egymás szórakoztatása, részben pedig a beszélgetések által a résztvevők ízlésének formálása, ismereteik bővítése."

*

Elérhetőség:
E-mail: info@asalon.hu