Bezárás

Keresés

Bezárás

Fürdőruha, szitakötő, menyasszony – Elysian 2018. tavasz-nyár

Bódis Boglárkát, a márka tervezőjét ezúttal egy régi divatfotón látott, fehér pántú fekete fürdőruha ihlette meg, mely után nyomozva egészen a húszas-harmincas évek fürdővilágáig ment vissza.
 
A darabokon érezni a tervező könnyedségét, azt az öröm munkát, ahogy egy ihlető gondolatból kiindulva alakul az anyag és formavilág.
 
A korabeli női ruhák hangulatából inspirálódva épült fel a divathétvégén bemutatott tavaszi-nyári kollekció, mely ezúttal is egy teljes ruhatárat fog át.
 
 
Így van benne fürdőruha, könnyed nyári ruhák, elegánsabb nappali és alkalmibb esti viseletek, ill. menyasszonyi ruha is.
 
 
 
Formavilágában a korabeli úszódresszek és a fürdőhelyek életstílusa, mintavilágában pedig növényi elemek és szitakötők jelennek meg.
 
 
A textíliákra nyomtatott finom rajzolatú minták egy fiatal grafikus és tervező, Mészáros Lúcia közreműködésével készültek.
 
 
 
Pasztell zöld, tört fehér, fekete színek dominálnak, csipetnyi sárgával megfűszerezve. Könnyed anyagok, pliszírozott felületek, kézi díszítések jellemzik a kollekciót.
 
 
 
A márka karakteres darabja, a body koncepció most főként az úszódresszekben jelenik meg.
 
 
Az Elysian éteri hangulata egy jól felépített, a klasszikus női értékeket előtérbe helyező modern nő ruhatáraként testesül meg minden kollekcióban.
 
 
 
 
 
A márka jellegzetessége még, hogy bemutatóin nemcsak a ruhák, de az egész koreográfia egy könnyed életérzést, örömet sugároz. A modellek felvonulását Boglárka ezúttal az electroswing zenékkel tette még lendületesebbé, vidámmá és huncuttá.
 
A bemutató összes képe:
 
 
Fotók: MBFW
Címkék: Elysian



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek