Bezárás

Keresés

Bezárás

Karácsonyi party és bemutató a Daalarna Gardenben

Sajtóközlemény

December 12-én egy hangulatos karácsonyi partival búcsúztatta az évet a Daalarna, amelynek helyszíne az idén nyáron megnyílt Daalarna Garden volt. Az eseményen a legújabb esküvői kollekciót, a BREATHE-et is bemutatták egy divatbemutatón a Daalarna partnereinek, a sajtó képviselőinek, valamint hazai sztároknak és influenszereknek. 
 

A Daalarna Garden 

Húsz évvel a Daalarna megalapítása után Benes Anita és férje elérkezettnek látták az időt, hogy egy újabb közös projektet indítsanak az útjára. A szentendrei Daalarna Garden esküvői és rendezvényhelyszín a fenntartható luxus élményét kínálja mindenkinek, aki biztonságra, minőségre és kényelemre vágyik egy olyan helyen, amely karnyújtásnyi közelségben található Budapesttől, mégis kellő távolságra annak érdekében, hogy minden a teljes kikapcsolódást szolgálja. A kialakítás részleteitől nyáron írtunk itt
 
 
 

A Daalarna Karácsony

A december 12-ére szervezett esten az ünnep csillogó színeit alkották ki, hogy a Daalarna Gardenbe belépve mindenki azonnal karácsonyi hangulatba kerüljön. Ehhez igazodott a dekoráció, a finom falatok, a koktélok és még a vendégek ruházata is:
"Arra kértük őket, hogy bátran öltözzenek a saját stílusuk szerint az ünnep csillogó színeibe, illetve a klasszikusan elegáns feketét is választhatták."
 
 
A téli hangulatról az ünnepi díszbe öltözött birtok mellett forralt bor és sült gesztenye gondoskodtak, illetve az alpesi síeléseket megidéző Almdudler üdítői. 
 

 
 
 

Daalarna BREATHE kollekció 

A Daalarna legújabb esküvői ruhakollekciója, a BREATHE a természet tiszta szépségéből merít ihletet, és arra inspirálja a menyasszonyokat, hogy a nagy napon is érvényesítsék „a kevesebb több” elvét. Benes Anita a természet változatos elemeiből merített ihletet a kollekció tervezésekor: a szél légiessége, a kavicsok egyszerű tökéletessége, a hegyek fenségessége, a hó tisztasága, a vadvirágok változatossága és a gleccserek csillogása mind-mind inspirációul szolgáltak az esküvői ruhák megálmodásához. 

 
 
A kollekcióról részletesebben itt olvashat: Harmóniában a természettel - Daalarna: BREATHE menyasszonyi kollekció
_______
Fotókredit: Papp Éva és Schneider Zoltán/Daalarna 
 

Tovább képek a bemutatóról:
 




Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek