Bezárás

Keresés

Bezárás

Mit vesz fel a tündér, ha vagány! - "HOT SPOT" à la NATI100%PUREIDEA

írta: Vanyovszki Mária

Gyulai Natália, a NATI100%PUREIDEA tervezője bármihez is nyúl, abból valami olyan csoda ruhatár születik mindig, melynek minden egyes darabját a szekrényemben szeretném tudni.

A "HOT SPOT" néven debutált midsummer kollekció igazi meglepetésként érkezett a farsangi időszak csupa fekete, majd a májusi sakura darabjai után.

A tervező úgy újul meg minden egyes évszakban, mint a természet maga, és azzal összhangban válogatja nemcsak anyagait és témáit, de a fotózási helyszíneket és a kompozíciókat is.
 
 
 
Díszletként ezúttal a hatalmas kék ég, a napsütés, a szabadság érzete és a nyári szélben ringatózó búzamező szerepelt tökéletesen. A helyszín megtalálásában meghatározóak voltak Rózsa Szonja természetfotói.
 
 
 
A kollekció minden alkatra, alkalomra és stílusra fel van készülve, az évszak bármely kedves darabját megtalálhatjuk benne: a maxi- és midi ruhákat, szoknyákat, hosszúnadrágot, overállt, felsőket.
 
 
A nyár legforróbb időszakaiból ihletődve igazi lenge kánikularuhákat alkotott Nati.
 
 
 
A hűvös kék-fehér színkombináció és a ruhákon repkedő pillangók mind a szabadság, könnyedség érzését adják viselőjüknek.
 
 
 
A ruhák mindegyike one size, kényelmesek akár nyaraláskor, akár forró belvárosi aszfalton viseljük azokat.
 
 
Ha valaki mégis szeretné hangsúlyozni az alakját, megteheti azt a test vagy derék köré csavart hajókötélből készült megkötős övekkel.
 

A kampányfotózás stábja most különleges volt, ugyanis a Random Shooting Day keretében valósult meg, amit Koczka hozott létre.
 
 
Eddig is sok szép divatanyag fűződik a randomhoz, ez a mostani egy igazi nyár közepi felszabadult hangulatot hozott.
 
 
Annyira must have daraboknak tartom a fenti kollekciót, hogy ezzel hivatalosan is megszakítom vásárlási szünetemet, amit közel két éve kezdtem, és szerzek egyet ebből a csodakék, lepkés, „vagány-tündér” ruhatárból.
 
Ezen a képen még nem én vagyok ;-)
 
 
Kreditek:
Fotó Sághy Tímea
Smink Kátai-Pál Edina
Haj Koczka
Styling Gyulai Natália
Model Dora-White Models
Helyszín konzultáns Rózsa Szonja
Cipő Alberto Zago
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek