Bezárás

Keresés

Bezárás

Táskaöröm by asalon.hu - Karácsonyi ajándékajánló táskamustra 1. rész

VM

Míg itthon eszembe nem jutott a Louis Vuitton üzletébe bemenni, Hongkongban két héten belül azt éreztem, nem ember, akinek nincs legalább egy Louis Vuitton övtáskája. Az ottani árak viszont magasan verték az itthoniakat, így mégsem hagytam a fél vagyonom az ázsiai nagyvárosban, halasztottam a beszerzést hazaérkezésem utánra.

Fél évvel később, mire hazaértem, már pont hogy nem akartam a sok millió LV monogramos kaszt tagja lenni. Helyette egy magyar márka termékére esett a választásom, egy olyan egyedi táskára, mellyel akárhol járok a világban, mindig feltűnést keltek. Nem mellesleg árban is sokkal könnyebben megengedhettem magamnak.

Idei karácsonyi ajándékajánló sorozatunkat táskákkal indítjuk. 

Ez az a divattárgy, amivel nehéz mellényúlni: nem kell méretre figyelni, praktikus, szép és soha nem elég.


Az általunk szemlézett magyar márkák mind kiváló minőségű anyagokból dolgoznak, saját, egyedi design termékeket állítva elő változatos formákban és színekben.

Az Alma Abonyi 2013-ban debütált carbon táskáival. Ezt követte a két éve bemutatott második vonal, melyben a márka utánozhatatlan design elemeit egy hagyományosabb és elérhetőbb árú formába öntötte. Elegáns színes darabjait azoknak ajánljuk, akik nem kötnek kompromisszumot a hétköznapokban sem. Valami különlegesre vágynak, miközben a praktikumot is szem előtt tartják. Jól harmonizál az év végi hangulattal a Dove-val együttműködésben készült, kék-ezüst darab.
 
 
ENIHORN táskáit a változatos formavilág, a praktikum, a sok-sok élén szín és az egymással való variálhatóság jellemzi. Előbb veszel csak egy miniminit. Később beszerzel hozzá egy cuki kézi táskát, vagy egy laza gym bag-et. Ezt követi az irodai, majd az utazótáska. Egy ügyes gyűjtő egész kis családokat építhet fel a praktikus darabokból ugyanolyan szeretettel, ahogyan azokat a tervező, Eni készíti. Válogatásunkba ezúttal egy arany kézitáskát és egy kék-arany hátizsákot hoztunk, melyek nemcsak a karácsonyfa alatt fognak ragyogni, de a megajándékozottak elkövetkező szürke, téli hétköznapjait is bearanyozzák.
 
   

LAONI táskáival szerintem már mindenki találkozott, csak talán nem is tudja. A márka hosszú évek óta fedi le a magyar piacot változatos termékkínálatával. A sportosabb vagy az elegánsabb városi táskákon át a luxus kategóriáig a kollekciókat az egyedi szín- és anyagpárosítások és a finom részletgazdagság jellemzi. Az asalon.hu jelen ajánlójába saját, személyes karácsonyi listámról hoztam ezeket a laptop táskákat. New York-i filmsorozatokba illő megjelenést biztosít viselője számára.
 
 
A Handbags by Julia Stadinger darabjait olyan 30 év feletti, dolgozó nőknek ajánlja, akiknek fontos az elegancia, a jó megjelenés és a praktikum is. A táskákat a letisztultság, a minőségi alapanyagok, valamint a pasztellszínek jellemzik. Válogatásunkba ez a henger táska került be, mely elsőre lehet, hogy nem tűnik annyira praktikusnak, viszont annál látványosabb darab. Ajánljuk azoknak, akik a budapesti zebrákon átkelve szeretnek vonulni, akárcsak Gigi Hadid a Victoria Secret kifutóján
 
 
A Mittersisters-től nem kész táskát, sokkal inkább élményt ajánlunk. A tervezővel, Rozival legutóbb mini táskái debütálása kapcsán készítettünk interjút. Ez a márka egyetlen olyan fazonja, amit a kényelmesebb vásárlók akár a készletből is válogathatnak. A workshopon való részvétel, az alkotói munka folyamata és öröme, a saját kézzel készített táska értéke viszont olyan életre szóló élménnyel teszi gazdagabbá a megajándékozottat, ami még a táskaörömmel is vetekszik. Utalvány formájában tudjuk szeretteinket egy-egy ilyen műhely-élményre benevezni.
 
 
Folytatjuk…

Magyar designerek táskáit hamarosan az asalon.shop oldalán is böngészhetitek.

________
Nyitó- és zárókép: Nerpel Nikoletta
További képek: a márkák saját oldalairól



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek