Bezárás

Keresés

Bezárás

Te tudod, mi tesz boldoggá? - Maison Marquise 2020 tavasz-nyár

Vanyovszki Mária

Amikor a '90-es években minden iskolatársam feketében járt, vettem magamnak egy kanárisárga téli dzsekit. Az ún. „ruhamásságért” annyi bántás és kritika ért, hogy majdnem 20 évnek kellett eltelnie ahhoz, mire sárga ruhadarabokat bírtam újra viselni.


A Maison Marquise legutóbbi kollekciója számomra erről szól. A kanárisárga bátorságról.


Inotay Petra tavaly vette át a márkát; a tavaszi fashion weeken debutált új arculathoz akkor Kiss Márkkal tervezték meg a ruhákat; bemutatójukról itt írtunk.

Az őszi fashion weekre egy designer csapattal készült fel. A menedzser szemléletű, fiatal lány a márka korábbi terveit és anyagait alapul véve olyan kollekcióval rukkolt elő, hogy én csak kapkodtam a fejem, ahogy a 20 éve vágyott álom ruhatáram megelevenedett és színekkel töltötte meg a Bálna tágas tereit.

Az öltözéksorban ott van a költő, a vizuális alkotó, a businesswoman, a díva és a romantikus lány.

Kecses madarak, egzotikus növények, meglepő, de mégis szenzációsan működő színtársítások klasszikus és szexi vonalvezetésben váltakozva kölcsönöznek ellenállhatatlan megjelenést bárkinek, aki bevállalja.
 

Az élénk színekhez bátorság és energia kell, viszont ez oda-vissza működik, hiszen a jól választott viselet erőt is ad, amivel aztán céljainkat hatázottabban felvállalva, boldogan megyünk ki a világba.
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
Külön dícséretet érdemel a styling, a színes harisnyák és a kiegészítőkként alkalmazott üzleti és divatmagazinok.
 
 
A Maison Marquise csapata kiváló érzékkel állította össze a sokoldalú, dolgozó nő ruhatárát. Sok ilyet szeretnénk még tőlük látni a hazai kifutókon.
 
Összes fotónk a bemutatóról:
 
 
Fotók: Peter Jordanoff



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek