Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

A nő ezer arca - Couture Élményfotózás 2.0

Vanyovszki Mária

Még nincs egy éve, hogy Nerpel Nikoletta fotográfussal megálmodtuk a Couture Élményfotózás szolgáltatást. Január óta rendkívül változatos álmok megvalósításában vehettünk részt, melyek - ügyfeleink visszajelzései alapján - életük egyéb területeire is új impulzusokat és lendületet hoztak.
 
Az alábbi képanyag modellje, Gabriella tudatosan olyan igénnyel kereste meg csapatunkat, hogy a velünk átélt fotózási élmény személyes fejlődésében is egy fontos állomás legyen. 
 

Elképesztően kreatív, összetett ötlete a sokoldalú női lét kifejezésére és látványos fantáziavilágok megélésére teremtett lehetőséget.

 
A tíz órás fotózás egy csodálatos, változatos, alkotói utazás volt mindannyiunk számára. 

Gabit hat egészen különböző női szerepben jeleníthettük meg, teljes smink, frizura, styling váltásokkal, különböző helyszíneken, hangulatokban.

A fotózást a luxus üzletasszony szettel kezdtük, majd egy gyönyörű virágos ruhában Gabi megmutatta játékos énjét, ami után hatalmas, elegáns tüll kreációban királynővé változott.
 
Az öltözékeket a NAVONA Fashion szalonjából állítottam össze.
 

Gabi vallomása az élményről:

Az üzletasszony
 
 
"Elképesztő élmény volt számomra ez a nap; nagyon hálás vagyok, hogy úgy éreztem magam veletek, mintha legalább 10 éve együtt kreatívkodnánk. Élmény volt ebbe a csoda anyagba bújni, érezni az anyag súlyát, élvezni, hogy az elegancia tökéletesen körbe vesz. És érezni a szeretetet, amivel mindannyian fogadtatok!"
 
Az éteri nő
 
 
"Ezt a ruhát a fotózás előtt a NAVONA Fashion szalonjában láttam, a színein már akkor megakadtak a szemeim - szuper meglepetés volt, hogy élő női testen így fest. Örömmel fogadtam a meglepit olyannyira, hogy a nyitókép az egyik kedvenc fotóm a sorozatból!"
 
A királynő 
 
  
 
 
"Az első tüll-rengeteg, aminek minden libbenését élveztem; ez a lila-kék páros egészen tündöklő. A kádban pedig igazán szürreálra váltam. Olyan feelingem volt a fotótól, mint amikor egy elképesztően kreatív pillanatra összetalálkozik néhány lélek, szó nélkül alkotnak, ennek az eredményét pedig műtárgyként (fotó) teszik le, mielőtt tovább állnának."
 
 
Ezek után nagyobb átalakítások következtek: Gabi hastáncos, gésa és a természet adta nő, Pocahontas szerepében is tündökölt.
 
A gésáról külön bejegyzésben mutatjuk a képeket.


_____
Ha szeretnéd te is megélni, milyen egy profi stábbal fotózni, írj nekünk a Couture Élményfotózásra!
Az élményfotózás tökéletes ajándéknak, ill. önbizalomnövelő egyéni, vagy barátnős programnak is.
Éljétek át az élményt, amikor egy profi stábbal modellként tündökölhettek! 

_____

 
Modell: Sas Gabriella
Arculat, styling: Maria Vanyovszki
Smink és frizura: Brigitta Villás Makeup
Ruha: NAVONA fashion
Fotó, retus: Nerpel Nikoletta fotográfus
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések