Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

"Csodálattal néznek végig rajtuk" - A ViktoriaVarga ruhák varázslata

Vanyovszki Mária

Ha Budapest utcáin szembejön veled egy élénk színű, selyem organza, egyedien szabott ruha, egy bogyókkal díszített királykék, áttetsző öltözék, vagy éppen egy földig érő, piros csoda, akkor jó eséllyel egy ViktoriaVarga ruhát volt szerencséd látni.

Varga Viktóriának már a diplomamunkája is olyan színes volt, amire a hazai palettán korábban nem nagyon volt példa. A magyar nők színekbe öltöztetését azóta is misszójának tekintő tervezőt magas minőségű anyaghasználata, egyedi díszítési technikái és kreatív, kézműves megoldásai egészen az idei Glamour Women Of The Year 'Az év divattervezője' díjig repítették. A rövid idő alatt szerzett elismerés azt is jelzi, hogy a magyar nők egyre nyitottabbak a színek és a kreatív, egyedi, designer ruhák iránt, hiszen a négy jelölt közül a közönség szavazata alapján dőlt el, ki kapja a díjat.
 
#viseljszoknyát kampányom inspiráció rovatába nem csak ezért vontam be Viktóriát. Ahogy a tavaszi-nyári kollekciójáról készített beszámolómban írtam, Viktória a ruháival segíti a nők önértékelését is. A színek és formák lehetőségein keresztül támogatja, hogy a nők jobban megismerjék és szeressék magukat. Minél több hölgy visel személyéhez illő, nagy gonddal kiválasztott, egyedileg készíttetett öltözéket, annál szebb lesz az utcakép, a közvetlen környezetünk és vele világunk is. 

Mi a tapasztalatod, kik keresik a ruháidat?
Ruháimat olyan nők keresik leginkább, akik vágynak a minőségi, egyedileg elkészített, személyre szabott darabokra, amelyek hosszútávon is a gardróbjuk ékei és biztos elemei lehetnek.

Milyen alkalmakra választanak ilyen színes, nőies darabot a nők?

Hiszem azt, hogy minden napra, bármelyik napra.
 
Tudatosan igyekszünk megcélozni minél több korosztályt és réteget, ezért elmondhatom, hogy a kézműves pólóktól, selyem ingektől kezdve a legegyedibb kézi díszítésű estélyiken át széles a skálánk. Ami mégis közös minden megrendelésben, hogy a nők vágynak a színekre és valami különleges művészeti adalékra, ami értéket képvisel.
 
 
Hogyan változnak, amikor elkezdik a ruháid viselni?
Megfigyeltem, ahogy „kinyílnak” a vendégeink, ez fantasztikus érzés. Ez az amiért érdemes csinálni az egészet. Van, aki az elején picit bátortalan a színekkel és formákkal, és megfigyelhető az is, hogy milyen gyorsan alakul át egy-egy hölgy elképzelése és nézete, miután többször eljön hozzánk. Érdekes folyamat, de ezért vagyunk itt nekik, hogy segítsünk megtalálni a legelőnyösebb vonalat és színeket, amiben tündökölhetnek, mégis kényelmesen, önmaguk lehetnek.

Mik a visszajelzéseik? Hogyan reagál a környezetük?
Szívmelengető, nagyon sok a pozitív energia. Sokszor halljuk vissza vásárlóinktól, hogy csodálattal néznek végig rajtuk, jobban felfigyelnek rájuk, vagy éppen meg is szólítják. Hiszem azt is, hogy az emberek felfedezik, milyen más energiája és üzenete van annak, ha színeket és egyedi ruhadarabokat viselnek.
 

Nálad hogyan alakul a nadrág, ruha aránya?
A ruha egyértelműen nyer. Szeretik a nők, ha nem kell gondolkodni reggel, csak előveszik egyik ruhájukat, kiegészítőt választanak és indulhatnak is.
 
 
Nagyon jól esik, amikor többen mesélik, hogy ha fontos napjuk van, vagy sikert szeretnének elérni, a mi ruhánkhoz nyúlnak a gardróbban. Emellett fontos nagyon egy jól szabott nadrág vagy a kosztüm is, ugyanolyan egyszerű és tökéletes választás lehet egy blúzzal, pláne egy kiszámíthatatlan időjárással rendelkező napon.
 
 
Mit tanácsolsz annak, akinek egyáltalán nincs, vagy csak nagyon kevés ruhája van, miért és hogyan kezdjen hozzá?
Úgy gondolom, sok előnnyel jár, ha valakinek egy kapszulagardróbja van vagy azt kezdi el építeni lépésről lépésre, hiszen ez a fenntartható jövő. Mi sokaknak segítettünk már ezt kialakítani. Viszont ha egy ilyen gardrób kialakításán gondolkozunk, fontosnak tartom, hogy tudatosak legyünk abban, hogy a darabok minél inkább kombinálhatóak legyenek egymással és olyan anyagból készüljenek, amik időtállóvá teszik őket.
 
 
 
 
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések