Bezárás

Keresés

Bezárás

A színkavalkád szeretet terápiája ViktoriaVarga ruháiban - 2022. tavasz-nyár

Vanyovszki Mária

Úgy alakult, hogy a ViktoriaVarga tavaszi-nyári kollekciójának őszi bemutatóján minden öltözéken megcsillant egy csalfa napsugár. A képeken is jól látható játéka a természetnek ezzel is üzeni, hogy a tavasz és a nyár időszakának a fényről kellene szólnia. A ragyogásról...
 
Amikor a tél szürkesége után a nap fokozatos melegsége élettel tölti meg a természetet, úgy illene, hogy a bolygó változatos színei az embereken is visszatükröződjenek.
 

Ez lenne a dolgunk...

A természethez idomulva megélni a szépet.


Társadalmi és lelki nehézségeink azonban úgy alakították, hogy színeket hordani gyakran bátorság. Az önismeret ingoványain van, aki csak fokozatosan vagy ritkán jut el a külső megmutatkozás igényéhez, ezzel a színek megismeréséhez és felvállalásához.
 
Ebben a megmutatkozásban segíti a magyar nőket Varga Viktória. A budapesti utcakép színesítéséhez indulása óta aktívan hozzájáruló márka minden kollekciójában tobzódik az élénk árnyalatokban.
 
 
Viktória bátorsága a ruhákban megfogalmazott láttatáson keresztül tárja elénk a színekben tobzódó, élettel teli hitet és reményt. A legnehezebb időkben is...

Az őszi fashion weeken bemutatott tavaszi-nyári kollekció Marrakesh életigenlő látványvilágán keresztül hozza el nekünk a ragyogást.
 

A felvonultatott öltözéksor bravúrosan ötvözi a marokkói nők eleganciáját, a helyi tradíciókat és az afrikai kultúra misztikumát a magyar hölgyek vágyaival.
 

A kollekció színkavalkádja a vörös, a sárga és a kék alapszíneire építve körbejárja Marokkó gazdag látványvilágát is.
 
 
Megjelenik a Marrakesh városát körülvevő fal vöröse, az afrikai nap forróságának élénk sárgája, és az épületek változatos árnyalatai, a kékek, zöldek, a türkiz, a narancs.
 

A változatos sziluettek könnyen adaptálhatóak az alkalmi, üzleti és hétköznapi ruhatárba egyaránt.
 
Viktória mestere a minőségi kelméknek, imádja a természetes anyagokat, selymet, organzát, pamutot. Szabásvonalaiban vegyíti a derékra simuló, karcsúsított fazonokat az over size hatású, légies ruhákkal.
 
A kézimunka elkötelezett alkalmazójaként most is több egyedi megoldást készített szalagos rátétekként, bogyós formában, vagy éppen gyöngyös gallérok fűzésével.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Úgy tartják, aki színes ruhákat visel, szereti magát és az életet. Az ilyen ember – szerintem – másokhoz is nagyobb szeretettel fordul.
 

Ezzel a beszámolóval kívánom, hogy a tavaszi ragyogás jegyében, a természethez idomulva, színeinket magunkra öltve éljünk a béke és szeretet jegyében!

 
Varga Viktória
________
Fotókredit: HFDA / The Sparkle Content 
BCEFW - 2021. október
 
Címkék: VIKTORIAVARGA



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek