Bezárás

Keresés

Bezárás

Legyen a pólód az öltözéked éke! - Viktoria Varga darabok kedvezménnyel

Vanyovszki Mária

Emlékeztek az ikonikus pillanatra, amikor Carrie Bradshaw egy Abu Dhabi bazárban meglátja egykori szerelmét, Aidant? A jelenet filmes, divattörténeti mozzanatként égett be mindenki fejébe a főhősnővel, aki Dior márkajelzésű pólóját egy elegáns, nagy szoknyával viselte a nappali forgatagban.

A katonai alsó ruházatból forradalmi férfiöltözékké avanzsált póló a huszadik század második felétől kezdte bevenni a nők ruhatárát, hogy mostanra már ilyen kreatív és elegáns összeállítások alapdarabja legyen. A kényelmes öltözék közben tökéletes üzenethordozó és közvetítő felületté is vált.

Ezeket az adottságokat használta ki Varga Viktória, a VIKTORIAVARGA Budapest márka tervezője, aki a járványidőszak bezártságában egyfajta festővászonként tekintett a ruhadarabra. Az egyedi kézimunkával készített mintázatok révén a kényelmes ruhadarabot a brandtől ismert szofisztikált, elegáns, látványos ruhákhoz méltó szintre emelte.

A Vaszilij Kandinszkij képei inspirálta fehér póló a márka védjegyének számító színes pompon díszítéssel és kézi festéssel egészen egyedi darabja lehet minden ruhatárnak.
 
 
Aki kedveli a színeket, a vidám, derűs hangulatú, ugyanakkor különleges darabokat, annak mindenképp be kell szereznie egyet ezekből a pólókból. A kézi festésnek köszönhetően ráadásul nincs két teljesen egyforma darab.
 
A Viktoria által tökélyre fejlesztett szalagos technika másik, non figuratív megjelenési formája a nagy gonddal összeválogatott, harmonikus színkombináció. A hajtogatott, színes szalagdíszítést Viktoria itt is kézi festéssel varázsolta még egyedibbé. Több színállásból választható a palettáról!
 
 
Akár nadrággal, akár szoknyával könnyed, de mégis különleges viselet bármilyen alkalomra.
 
 
A szalagos technika 'Anyák napi' exkluzív pólója annyira népszerű, hogy limitált számban készült pár darab, amire még lecsaphattok.
 
 
A természet ihletésében született a virágos, szalagos, festett póló, melynek motívumai és színvilága elegáns blúzzá emelik a kényelmes ruhadarabot.
 

A főváros és a magyar tenger szerelmesei is megtalálhatják a magunk kedvenceit. A Budapest póló mintájának kavalkádja a város sokszínűségét, varázsát és rejtélyét idézi. A szalaggal díszített, kézzel készített Balaton pólók színei hűen tükrözik Magyarország ikonikus helyeinek hangulatát és a hozzájuk fűződő érzelmeinket.
 
  
 
Nagy kedvencem a sorozatból a limitált “Free” feliratú póló, amivel a járvány utáni nyitást, a bezártságot követő kiszabadulásunk és óvatos találkozásaink örömét ünnepeljük. A kézzel festett részletek a lélek, a gondolat, az érzelmek szabadságát fejezik ki.
 

A VIKTORIAVARGA Budapest pólók limitált darabszámban készülnek, és nagyon gyorsan fogynak.
Mivel viszont Viktória is szereti az írásainkat, az asalon.hu olvasói 5% kedvezménnyel vásárolhatnak pólót két hétig, illetve amíg a készlet tart.
A kedvezményhez a webshopban történő vásárláskor adjátok meg a kódot: asalon.
Siessetek, mivel a lehetőség 2020. június 15-től június 28-ig tart.
 
A kedvezmény nem vonatkozik a szállítási díjra és nem vonható össze más kedvezménnyel.
 
A képekre kattintva azonnal az adott termék oldala nyílik meg.
https://viktoriavarga.hu/
Telefon: +36 20 937 32 33
E-mail: hello@viktoriavarga.hu

 
Címkék: VIKTORIAVARGA



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek