Bezárás

Keresés

Bezárás

« Vissza

Szépség a naplementében - Légy modell!

Vanyovszki Mária

A Fóti Homokbányánál fotózott anyagunkra három szettel készültem. Az első volt az újrahasznosított csipkékből álló, Bálint Sára ruha, a második a zöld-sárga hangulat két pliszé ruhával. Záró szettnek élénk vöröset készítettem, melyhez egy magasan sliccelt, maxi szoknyát választottam, hogy alkalmi modellünk, a balettművész Vivien látványos lábmozdulatokkal tudjon pózolni benne.
 
 
Az öltözék másik fontos eleme a kalap, ugyanolyan színben. 
 
 
A pózoknál játszottunk annak káprázatával, mintha a kalap mögött meztelen lenne. De nem így van. Ahogy a werk videóból is kiderül, egy crop top-ot viselt Vivien. Ezt követte az összeállítás a zsabós blúzzal, mely igazi újrahasznosított darab. 1995-ben abban ballagtam.
 
Csokán Vivien balettművész jelenleg épp gyesen van otthon, kisfiával. A család minden tagja támogatta abban, hogy egy napra felutazzon Budapestre, és ezt az élményt megélje. Álomból valóság címen megjelent interjúból többet megtudhattok arról, hogyan zajlott a fotózás, és ő hogy érezte magát közben.
 
 
 

_____
Fotók: Nerpel Nikoletta 
Smink: Gercosz Henriett
Styling: Vanyovszki Mária
Werk videó: Nagy Gábor
 
 
 

____________
Ha mindig is szeretted volna, hogy designer ruhákban pózolhass, hogy körülötted forogjon a világ, hogy leállítsák miattad a forgalmat, velünk mindezt megvalósíthatod. Csatlakozz zárt Facebook csoportunkhoz és kövesd a fotózásainkat!
 
LÉGY MODELL EGY NAPRA! 
Élményfotózás az asalon.hu-val
 
Személyre szabott szolgáltatásunk keretében foglalkozástól, kortól, nemtől, alkattól függetlenül bárkit egy csodás divatanyag modelljévé varázsolunk. 
 
 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések