Bezárás

Keresés

Bezárás

Faludi GA Faludi G brand-et 2011-ben alapította Faludi Gabriella tervező, akinek akkorra már nagy tapasztalata volt az ékszer- és az üvegtervezés terén. Az általa készített egyedi ékszerek előállításában szívesen alkalmaz innovatív formai és technikai megoldásokat, amelyek különös színvilággal párosulnak. Ezek nyomán születnek meg az egyedi hangulatú, nőies luxust árasztó ékszerek.
 
Többezer éves kézműves hagyományokat elevenít meg, helyez kortárs kontextusba, valamint a női lét összetettségét kutatja kollekcióiban.
 
A kreációk a szépség sokoldalú értelmezését adják, és egy saját gyökerei után kutató, az eltérő feminin identitáspaneleket tárgykultúrába injektáló tervezői attitűd révén kelnek életre.

A magyar bázisú, de Londonban és New Yorkban is tevékenykedő brand a fenntarthatóság mellett érvel, de újrahasznosítás koncepciója eltér az eddig megszokott metódusoktól. A márka az anyagkörforgásban hisz, vagyis az ékszerek készítésének alkalmával hátramaradt felesleget új alapanyagok létrehozására használja fel, miközben kreatívan ügyel a műhely ökoszisztémájának fenntartására is.
 
A Faludi G darabjai nem az aktuális trendek által lelnek inspirációra, hanem a megélt nőiség-élmények időbeli, tapasztalati és emotív mintái nyomán, a folyamatos kísérletezéseknek és határfeszegetéseknek köszönhetően.
 
Az aprólékosan és precízen kidolgozott, időtálló kreációk így továbbörökíthetők, áthagyományozhatók és korosztálytól függetlenül viselhetők.
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők