Bezárás

Keresés

Bezárás

ANNAEVAA 2009-ben Budapesten alapított ready-to wear márka, az ANNAEVA mára egyet jelent a sokoldalú, erőteljes nőiességgel. Az alapító, Kárpáti Éva - textilmérnök - először kötöttáru gyártással foglalkozott, majd megnyitotta saját stúdióját, ahol esküvői ruhákat és kiegészítőket tervezett. A New York-i Parsons School of Design egyik kurzusának elvégzése után beiratkozott a Krea Kortárs Művészeti Iskolába, ahol 2010-ben diplomázott, és már debütáló kollekciójával felkeltette a magyar divatvilág érdeklődését.

‏Éva szeret különleges anyagokkal dolgozni, mint a finom selymek vagy a legújabb technológiával készült korszerű szövetek. Szezonális kollekciójával az ANNAEVA a modern, kozmopolita nő öltöztetője. A klasszikus formákat friss, fiatalos energiával értelmezi újra. Innovatív textíliák, váratlan anyagkombinációk, letisztult vonalak és a részletek finom kidolgozása adják a fő karakterét a rendkívül nőies mégis kényelmes ruháknak.

‏Az ANNAEVA számos elismerésben részesült az elmúlt évek során, és több női- és divatmagazinban is megjelent. 2010-ben a divatszakma legrangosabb díjaként elnyerte a Fashion Awards Hungary - Az Év Fiatal Divattervezője díjat. 2012-ben a Glamour Women of the Year - Az Év Divattervezője címre jelölték.
‏Az ANNAEVA márka Magyarországon több helyen is kapható, jelenleg külföldi partnereket keres. A márka 2015-ben nyitotta meg az e-kereskedelmi boltját.
 
 
Web: www.annaeva.hu
 
 
2017. tavasz-nyár lookbook képei:
 
 
 
 
 
 
Címkék: AnnaevaTovábbi tervezők