Bezárás

Keresés

Bezárás

TildArt EcoLuxuryJánosi Matilda divattervező újrahasznosított anyagokat kombinál luxus anyagokkal, mindezzel megalkotva sajátos “Eco Luxury” stílusát.
 
Matilda Erdélyben született és nőtt fel, olyan környezeteben, ahol az újrahasznosítás egyfajta életmód. (Effektív nem termeltünk szemetet egyáltalán, erre magam is emlékszem.)

Az újrahasznosítás elvére építve a tehetséges tervező lány igazán egyedi termék palettát alkot, időről-időre felhasználva különböző újrahasznosított anyagokat. Ilyen például a bicikli gumibelső, amit természetes latex-szel ötvöz, majd Swarovski kristályokkal rak ki. A kerékpárbelső beszerzési helye egy bicikli javító műhely London keleti részén. Minden egyes ruhadarab a Hackney-ben található TildArt Studióban készül kézzel, és minden egyéb anyagot a városban szerez be.

A tervező életútja:
2009-ben Erdélyből Budapestre költözik azzal a céllal, hogy elindítsa saját tervezői márkáját. 2012-ben megérkezik Londonba a nagy álommal, hogy a TildArt-ból egy jól működő vállalkozást csináljon. Kezdetben riksásként dolgozik a város központi részein. Ez a nagyon kemény munka időszaka, viszont rendkívül érdekes embereket ismer meg általa, van olyan is, aki befektet a márka építésébe. Itt kapja továbbá az inspirációt a gumibelsők divatban való újrahasznosítására is. 2013-ban meghívást kap a Kanadai ECO Fashion Week-re, Vancouver-be, mely megerősíti a bizalmát a vállalkozás továbbvitelében. Így 2014-ben már a Hackney-ben található stúdióban alkot tovább, és újítja meg folyamatosan a divatról alkotott képzeteinket.
 
 
Kedvenceink Matildától:
 
Címkék: TildartbőrecoHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők