Bezárás

Keresés

Bezárás

MOD'ART
A MOD'ART International Hungary az egyetlen divatiskola Magyarországon, ahol francia szemlélet és tananyag szerint tanulnak a diákok. Párizs egyik élvonalbeli divatiskolájának tananyagát oktatják. Az oktatás magyar nyelven folyik, de a főiskolai szintű programokon francia tanárok vizsgáztatnak és a diákok francia diplomát kapnak.
Az iskola 2006-ban jött létre és célul tűzte ki a divattal kapcsolatos francia művészeti felsőoktatás megjelenítését Magyarországon. Főiskolai szintű alkalmazott művészeti, illetve divatszakmai képzéseket, francia képzési programokat és francia oktatási rendszert kínálnak. A főiskolai szintű képzések párhuzamosan folynak Budapesten és Párizsban.
A továbbtanulás lehetséges, automatikus, felvételi vizsga nélkül folytathatják a diákok tanulmányaikat Párizsban, egyetlen feltétel az angol és francia nyelv jó ismerete.
A főiskolai szintű képzések során ECTS (European Credit Transfer and Accumulation System) krediteket lehet szerezni. Ez lehetővé teszi Európa különböző országainak eltérő rendszereiben tanuló hallgatók mobilitását.
 
Képzések
Divatmenedzsment
Divattervezés
Stylist
Francia szabászat
Divatújságíró és blogger
Rövid programok (egyéni szín-és stílustanácsadás, hobbi varrás)
 

Web: http://www.modart.hu/
 Hasonló bejegyzések