Bezárás

Keresés

Bezárás

Adventi Tripla DiP Design Vásárok: nov. 26., dec. 10. és dec. 17.

Három adventi vásár az ünnepi készülődés jegyében!
 
Dátumok: november 26. / december 10. / december 17.

Mindhárom alkalommal több mint 60 magyar alkotó várja az érdeklődőket. Színes és változatos termékkínlattal készülneka szervezők, hogy mindenki találjon kedvére való vásárfiát.
 
Idén is lesz jótékonysági tombola, amelyen az adakozás fejében hazai tervezők és kézművesek felajánlásait lehet hazavinni. Az idei kedvezményezett az Ebremény Kutyvédő Egyesület. Az egyesület lelkes önkéntesekkel és két csodakutyával kint lesz mindhárom vásáron - állatvédelemmel, örökbefogadással illetve mindennemű kutyás-kérdéssel bátran keressétek őket a helyszínen.

Időpont: mindhárom vásár szombaton,11-18h között tart nyitva
Helyszín: Central Passage - Gödörklub,1061 Budapest, Király u. 8-10.


A Deák tértől néhány lépésnyire a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín egy művészeti vásár számára könnyű megközelíthetősége és az időjárás viszontagságaitól való védettsége miatt egyaránt. Könnyedén útba ejthető, akár délelőtti piacozásra, akár ebéd utáni lazításra.

A DIP vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A színes kínálatban a fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái - ékszerek, ruhák, kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, játékok - mellett natúrkozmetikumok is megtalálhatók.

A közösségi szemléletű szervezés megalapozza a barátságos, közvetlen hangulatot, a koncepció fontos eleme, hogy lehetőség legyen a kiállítók és vásárlók közötti valódi kapcsolat kialakítására. Nem hidegen csillogó üzletek zárt vitrinjei mögött sorakoznak a tárgyak és a tervezők is sokkal többé válnak cédulákra írt neveknél. Hangsúlyos elem a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás gondolatának támogatása a vásár teljes szervezése során. A DiP közvetlen kapcsolatot, élő környezetet, kulisszatitkokat és mindenekelőtt egy igazán jó hangulatú programot kínál.

A belépés ingyenes!

Kapcsolat & Jelentkezés: dip.design.passage@gmail.com

https://www.facebook.com/DIPdesignpassageHasonló események