Bezárás

Keresés

Bezárás

AWAclothes I Illuxtrat - Divatbemutató

Az Ybl bisztró újra helyet ad a fiatal magyar tervezőknek, hogy bemutassák munkájukat. E kellemes nyári estén Mészáros Lúcia- Illuxtrat és Virág Anita – Awaclothes ruháival ismerkedhetünk meg.

Bemutató kezdete: 19:00

Mészáros Lúcia – Illuxtrat
Az Illuxtratgirl néven divatillusztrátorként dolgozó Lúcia egy éve alapította az Illuxtrat névre keresztelt márkáját, mely elsősorban női öltözékekkel foglalkozik. Darabjaira jellemző a különböző módokon létrehozott minták. Bátran alkalmaz rajzolt, hímzett részleteket ruháin.A márka egyik fő jellemzője a jól kombinálhatóság. Igazán látványos a kézi illusztrált esőkabát, ami a márka egyik meghatározó darabja. Lúcia munkájában kutatja az új technológiákat, 3D-s rajzolással készített darabjaival bejutott a 2017-es Gombold újra! döntőjébe, de bemutatott Budapesten kívül Pozsonyban, nemrég pedig a Forbes 30 sikeres 30 alatti listájára is felkerült.


Virág Anita - Awaclothes

A pozsonyi származású Virág Anita 2017-ben alapította márkáját melyre az erős grafikai látvány és minimalista színhasználat jellemző. Diplomakollekciója a Požoň nevet viseli, mely szülővárosa építészetéből és annak struktúrájából inspirálódik. A város dinamikáját a különböző kézműves technikákban (subázás, hímzés, kötés) adja vissza a tervező. A saját készítésű printeken a város sziluettje, illetve a város jellegzetes városrészének struktúrája köszön vissza. 
2017-ben a Požň című kollekciót bemutatták Pozsonyban, Budapesten, 2018-ban pedig Bécsbe is eljutott. A tavasszal pedig a Central European Fashion Days Young Talents verseny döntősei között is bemutatott.

A 27-i bemutatón Anita Požoň című kollekcióját hozza el nekünk.
 
Belépés: Kérjük résztvételetek és a fők számát jellezzétek facebookon, vagy az awaclothes@gmail.com címen.
 
https://www.facebook.com/events/196024447758912/ Hasonló események