Bezárás

Keresés

Bezárás

DIP Design Vásár: Április 8., 11 AM- 6 PM

DIP Design Passage - Április 8.
Az áprilisi, első vásár alkalmával a tervezők tavaszi újdonságaikkal várják az érdeklődőket, amelyekkel a húsvétra is készülhetünk.

Időpont: 2017. április 8. szombat 11-18h
Helyszín: Central Passage - Gödörklub,1061 Budapest, Király u. 8-10.


Hol?

A Deák tértől néhány lépésnyire a Király utcából nyíló fedett passzázs ideális helyszín egy művészeti vásár számára könnyű megközelíthetősége és az időjárás viszontagságaitól való védettsége miatt egyaránt. Könnyedén útba ejthető, akár délelőtti piacozásra, akár ebéd utáni lazításra.

A DIP vására alulról szerveződően, a tervezők kezdeményezésére és aktív közreműködésével jött létre. A színes kínálatban a fiatal magyar tervezők és alkotóművészek munkái - ékszerek, ruhák, kiegészítők, grafikák, fotók, lakberendezési tárgyak, játékok - mellett natúrkozmetikumok is megtalálhatók.

A közösségi szemléletű szervezés megalapozza a barátságos, közvetlen hangulatot, a koncepció fontos eleme, hogy lehetőség legyen a kiállítók és vásárlók közötti valódi kapcsolat kialakítására. Nem hidegen csillogó üzletek zárt vitrinjei mögött sorakoznak a tárgyak és a tervezők is sokkal többé válnak cédulákra írt neveknél. Hangsúlyos elem a fenntarthatóság és a társadalmi felelősségvállalás gondolatának támogatása a vásár teljes szervezése során. A DiP közvetlen kapcsolatot, élő környezetet, kulisszatitkokat és mindenekelőtt egy igazán jó hangulatú programot kínál.

A belépés ingyenes!

Kapcsolat & Jelentkezés: dip.design.passage@gmail.com

https://www.facebook.com/DIPdesignpassageHasonló események