Bezárás

Keresés

Bezárás

Jól áll neked a tolerancia! /// Divatest az elfogadás jegyében

A PS Magazin és a Ritka és Veleszületett Rendellenességgel élők Országos Szövetsége egy társadalmi célú divatestet szervez, amelynek keretében fiatal pályakezdő tervezők mutatják majd be a ritka betegségekre reflektáló kreációikat, melyeket szakmai zsűri értékel.
 
Az exkluzív divatshow-t egy izgalmas kerekasztal-beszélgetés előzi majd meg, illetve meglepetés programmal is készülnek.
 
Helyszín:
BMC
Mátyás u. 8., Budapest, 1093
Időpont:
2016. március 10. 18:00

Hazánkban közel 800.000 ember él ritka betegséggel. A sors különleges kihívásokat állít eléjük, melyek sok esetben elszigetelik őket a társadalomtól. A „Jól áll neked a tolerancia!” kampány célja, hogy a divat univerzális nyelvét felhasználva felhívják a figyelmet a ritka betegséggel élők helyzetére, lehetőségeire. Mindebben a hazai divatszakma neves képviselői és sztárfellépők lesznek segítségükre.

A díjátadót követően az AnKERT-ben lesz az after party, ahol slam poetry előadásokkal és egy fergeteges bulival koronázzák meg az estét!
 
A slam poetry est eseménye itt érhető el:
https://www.facebook.com/events/952137084900558/

A helyszínen támogatói jegyek vásárlására lesz lehetőség, mely egyben belépést biztosít az afterbulira. A sajtó és a meghívott vendégek részére korlátozott számú press/guest karszalagok állnak majd rendelkezésre. (Az esemény regisztrációhoz kötött, regisztrálni az office@str.hu címen lehet.)

A kampány a Norvég Civil Támogatási Alap támogatásával valósul meg.
 
További információk: https://www.facebook.com/events/220910761588539/
 
 
 Hasonló események