Bezárás

Keresés

Bezárás

Készíts táskát a művészet ihletésében! - Nyári workshopok a Mittersisterstől

Egészen egyedülálló programsorozat veszi kezdetét májustól: a bőrműves élményworkshopjaival ismertté vált Mittersisters szervezésében a legizgalmasabb kortárs művészekkel kollaborálva készíthetünk táskákat.

Múlt héten egy színes VIP csapat tagjaként mi már ki is próbálhattuk egy-egy MINI táska készítésével, milyen az, amikor egy kortárs képzőművész  - Cserbik Rita - alkotásainak ihletésében, ill. az általa megfestett bőrökkel dolgozhatunk egy-egy saját darabon. 

Akit érdekel, hogyan született hat évvel ezelőtt a MINI ötlete, itt találja az ötletgazda és márkatulajdonos Mitter Rozival készített akkori interjúnkat.

Rozit közel 10 évvel ezelőtt is már a fenntarthatóság elvei ihlették a vállalkozása létrehozására, amikor ez még egyáltalán nem volt trend. A MINI is kifejezetten a hulladék bőrök felhasználására született.
 

NYÁRI KOLLABORÁCIÓK

 
Ez a gondolkodásmód egészül most ki egy olyan izgalmas kollabborációval, ahol az egyénileg készített táskáknak az ad még egy plusz értéket, ahogy a kortárs művészek is benne hagyják közvetve vagy közvetlen a kézjegyüket.
 
Cserbik Rita festés közben

Olyan értékek jönnek így létre, amiket nemcsak mi szeretünk, hanem jó szívvel adhatják tovább egymásnak unokáink és dédunokáink is.
 
Eke Angéla egy saját készítésű MINI-vel - Háttérben Cserbik Rita egyik festménye
 
Már lehet jelentkezni a programokra, ahol a legizgalmasabb kortárs művészek által inspirálva, az ő jelenlétükben és támogatásukkal készítheti el bárki az egyedi bőr táskáját.
 

A helyszín nem a Mittersisters Dob utcai stúdiója lesz, hanem műtermek, kiállító és alkotóterek, valamint művészeti galériák.

A program folyamán találkozhatunk az együttműködő művészekkel és az alkotásaikkal. A tárlatvezetések után a táska készítő workshop kötetlen, beszélgetős hangulatban zajlik, egy pohár Hungaria pezsgő kíséretében.
 

Minden esemény egy kicsit más lesz, extra meglepetésekkel.

 
 Mitter Rozi, Cserbik Rita és a MINI-k

A workshopon a Mittersisters ikonikus kistáskáját, a MINI-t készíthetjük el, amelyhez több száz színes bőrből és kellékekből válogathatunk.
 

A workshopot, mint mindig, profi designereink instruálják, így a kézügyesség miatt sem kell aggódni. A végeredmény egy olyan táska, amiből garantáltan nincs még egy a világon. A variációk tárháza végtelen, minden táska egyedi lesz.
 
 

IDŐPONTOK ÉS EGYÜTTMŰKÖDÉSEK:


- 05.23. 15:00-17:30 MŰTÁRGYAK ÉJSZAKÁJA PROGRAM

Szabó Eszter: https://mittersisters.com/indagaleria-szaboeszter/

- 05.23 18:00-20:30 MŰTÁRGYAK ÉJSZAKÁJA PROGRAM
Szőke Gáspár: https://mittersisters.com/indagaleria-szokegaspar/

- 06.06. Végh Júlia:
https://mittersisters.com/veghjulia/

- 06.19. Faur Zsófi Galéria-Végh András:
/https://mittersisters.com/faurzsofigallery-veghandras/

- 07.03. Lululoveland (Fülöp Luca):
https://mittersisters.com/fulopluca/

- 07.17. Cserbik Rita:
https://mittersisters.com/cserbikrita/
 
- 07.31. Pikszis Kultúrpont- Csoportos kiállítás (Cseh Dániel, Komár Sabrina):
https://mittersisters.com/piksziskulturpont-csehdaniel-komarsabrina/

- 08.21. DINDIN Galéria:
https://mittersisters.com/dindingaleria/.
 
 
A helyek limitáltak, így érdemes minél hamarabb regisztrálni a nyár egyik legizgalmasabb programjára.

A workshopon 90%-os készültségi fokon elkészülnek a táskák, 2-3 munkanap alatt varrják meg, és a Dob utcai stúdióban lehet átvenni. Amikor a táskák elkészülnek, a regisztrációkor megadott email címekre küldik az értesítést az átvétel pontos időpontjáról.
 
_____ 
Képek a május 13-ai hangulatról: Keczeli Gábor 
 
Még több kép a május 13-ai workshopról:
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló események