Bezárás

Keresés

Bezárás

Márc. 22. KREA NYÍLT NAP // FÓKUSZBAN A KÉPZÉS

Kreatív szakmában képzeled el a jövődet? Továbbtanulnál, vagy pályamódosítás előtt állsz? Piacképes szakmai tudásra vágysz?

A KREA 2017. március 22-én szerdán, 15 órától nyílt napra várja az érdeklődőket! Ismerd meg a Kortárs Művészeti Iskola enteriőr, divat, grafika, fotográfia és divatsmink képzéseit!

A kérdések, amikre választ kaphatsz és az esemény részletei:

Mit nyújt neked a KREA? Milyen szakokon tanulhatsz és kik oktatnak a KREÁBAN? Milyen ismereteket sajátíthatsz el és milyen feladatokkal találkozhatsz tanulmányaid során?

A KREA szeptemberben induló képzéseiről a szakfelelősök tartanak tájékoztatót.

Milyen jövő állhat előtted, ha a KREÁBAN tanulsz? Hol helyezkedhetsz el és milyen projektek várnak rád végzett designerként?

A KREA ex-diákjai: Molnár Anikó stylist /a MARIE CLAIRE divatszerkesztője/, Keserű Barbara makeup artist /az ARTDECO vezető sminkese/, Szegedi Kata divattervező /a KATA SZEGEDI márka alapító tervezője/, Balázs Gabriella grafikus /a CAFÉ Communications munkatársa/, Gáti Anna – Hitka András – Szegő Gábor enteriőr designerek /az ÉV IRODÁJA 2016 enteriőrtervezői/ pályájukról, sikereikről és aktuális munkáikról kerekasztal beszélgetésen mesélnek.

A programon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött! Jelentkezésedet 2017. március 21-ig a kommunikacio@kreaiskola.hu e-mail címre várják /küldd el nevedet, elérhetőségedet és, hogy mely szak keltette fel érdeklődésedet/!

Időpont: 2017. március 22. szerda, 15 óra
Helyszín: KREA Kortárs Művészeti Iskola

www.kreaiskola.hu
www.facebook.com/kreaiskola/

A nyílt napról bővebben: http://www.facebook.com/events/792286744256565/
 Hasonló események