Bezárás

Keresés

Bezárás

Slow Talks – 3 szakember a környezettudatos menstruációról

Hogy lehet, hogy a mai napig tabu a menstruáció? Miért a YouTube-ról tudjuk meg, hogyan működik a testünk? Mi köze van a fenntartható divatnak a menstruációs bugyihoz vagy mosható betétekhez? És kik azok, akik szeretnének megtanulni egy workshopon betétet varrni?

Csak néhány kérdés a sok közül, amelyen a soron következő Slow Talk(s) eseményen keresik a választ.

Beszélgetőpartnerek:

Cserháti-Herold Janka

A gyengéd fogamzásgátlás szakértője, termékenységtudat-szakértő. Arra tanítja a nőket, hogyan ismerjék meg a saját termékenységük egyedi ritmusát és hogyan használhatják ezt a tudást fogamzásgátlásra vagy épp babatervezésre, valamint az egészséges testtudat kialakítására.

Molnár Dóra

A Redy menstruációs fehérnemű márka alapítója. Olyan családból jött, ahol a pazarlás, a fenntartható divat soha nem volt divat. A menstruációs bugyival kicsit hozzájárul a környezet védelméhez.

Víg Zsuzsanna

New York-ban végzett divatmarketing szakember, a Wardrobia ruhatárrendező webalkalmazás programjának kidolgozója. Számos budapesti divatesemény ötletgazdája, a Stitch Budapest varróműhely alapítója. Egyik workshopjukon mosható intim betétek varrását tanítják az érdeklődőknek.


Időpont: 2019. október 14. 18:00-20:00

Helyszín: Van Boris (Zugló, Erzsébet királyné útja 65.)


A beszélgetésen regisztrálás után vehetsz részt. Írj emailt az info@holyduck.hu-ra “SLOW TALKS” tárggyal.

A helyeket jelentkezési sorrendben töltik fel.

A regisztrációt vedd komolyan, mivel családias eseményről van szó, így gondold át, biztosan ott tudsz-e lenni. Ne vedd el más elől a helyet azzal, hogy talán részt tudsz venni, utána mégsem.

Részvételi díj: 1990 forint, amely magában foglal a egy pohár bort és némi finom pogácsát.

https://www.facebook.com/events/382030386069494/Hasonló események