Bezárás

Keresés

Bezárás

StartLAB - Extra 3in1

A StartLAB következő eseményén meghívott vendég lesz Mitter Anna Róza, a Mittersisters társalapítója, kreatív vezetője, akivel nyáron készítettünk legutóbb interjút.
 
A december 11-ei beszélgetés másik két résztvevője is olyan fiatal vállalkozó, aki pár éve indította cégét, nem sokkal korábban még az iskolapadban ültek:

Reczer Gábor kézműves sörfőző vállalkozást üzemeltet, nulláról indult 3 éve. A konyhában kísérletezte ki - munkanélküliként - a sörmárkáit, mára éttermek beszállítója. Folyamatosan építi cégét, mellette rendezvényeket szervez, melyek középpontjában a budapesti kézműves sörök állnak. 

Csillik Timur a Rendi.hu online takarító szolgáltatást közvetítő platform ötletgazdája. A "takarítást átvállaló" cégnél személyre szabható paraméterekkel rendelhetünk takarítást . Jelenleg Budapesten és négy nagyvárosban működnek, de terveik szerint hamarosan a nemzetközi és az irodataarítási piacra és is kilépnek. 

Mitter Anna Róza a Mittersisters társalapítója, kreatív vezetője. A Mittersisters egy design élményszolgáltatás márka. Stúdiójukban prémium minőségű, saját magad által tervezett bőr kiegészítőket gyárthatsz, folyamatos szakértői segítségnyújtás mellett. Elkészítesz egy szép bőr tárgyat, közben pedig egy felejthetetlen élménnyel is gazdagabb leszel.

Ott a helyed,

• ha vannak kérdéseid olyanokhoz, akik már évek óta irányítanak vállalkozást
• ha érdekelnek a titkok, trükkök és leküzdött nehézségek, amik hús-vér vállalkozások sikereihez vezettek
• ha szívesen beszélgetnél más, vállalkozás iránt érdeklődő egyetemistákkal
• ha partnert keresel az üzlet felfuttatásához
• ha szeretnél egy olyan klubhoz tartozni, ahol mások nem néznek rád furán, ha vonz a vállalkozói lét.
 
https://www.facebook.com/events/320767525195921/Hasonló események