Bezárás

Keresés

Bezárás

Süel - Jótékonysági Műhelyvásár

Idén negyedszer rendezi meg a Süel jótékonysági műhelyvásárát a nők elleni erőszak megszüntetéséért vívott küzdelem világnapján. A vásárt megelőző kampány arcai idén is túlélők, akik büszkén mutatják meg arcukat a világnak. A tavalyi évekhez hasonlóan zajlik majd a vásár, ezúttal kicsit hosszabb nyitvatartással. 

A színek a ruhádra valók! 

"A 16 akciónap keretében, a nők elleni erőszak megszüntetésének világnapján, 2017-ben is számíthattok, az előző három évet túlszárnyaló, Süel Műhelyvásárra. 

Mint tudjátok a nők elég komoly szerepet kapnak a Süel életében, nemcsak azért mert kizárólag női kötöttségekkel találkozhattok nálunk, hanem azért is mert sokszor bevonunk titeket projektjeinkbe(lásd: megvalósult vevői kívánságok, Süel Fanok sorozat, Inspiráló Nőkért kampány stb.), illetve 4 éve egy kis extra segítséget is becsempésztünk az éves tervekbe. Ez a mi Jótékonysági Műhelyvásárunk :). A legkedvesebb ötletem, most már mondhatom, hogy egyre sikeresebb megvalósulása.

A nők elleni erőszak teljes megszűnésért folytatott harcban szeretnénk egy kicsit részt venni, és segíteni a márka lehetőségeihez mérten. Idén ismét Jótékonysági Műhelyvásárt szervezünk, ahol a bevételt (adóktól megtisztított értékét) a NANE egyesületnek ajánljuk fel (2014-ben a PATENT, 2015, 2016-ban szintén a NANE kapta az adományunkat)). 
Bővebb infó az idei kedvezményezettről itt: http://nane.hu/

A műhelyvásáron olyan Süel termékek kerülnek kiárusításra1000-3000-5000 és 7000 forintos árakon, melyek:

- prototípusok 
- minták, amelyek kialakítása még nem volt tökéletes
- enyhén hibás (szálhiba, cipzár proléma stb) termékek 
- több évvel ezelőtt kifutott modellek.

Higgyétek el, így is sok-sok kincset találhattok (mert még mindig rengeteg dolog van a műhelyben...)!

A vásárt megelőző kampány arcai, túlélők, azaz olyan hölgyek, akik már átélték a családon belüli erőszak valamilyen formáját. A kampány szlogenje „A színek a ruhádra valók…” a márkához és a témához is illeszkedve hívja fel a figyelmet a problémakörre. 
Fontos, hogy ez nem a múltról, hanem a jelenről és a jövőről szól számukra, így egy nagyon pozitív hangulatú kampány idén is. 

Örömhír számomra, hogy egyre több túlélő jelentkezik hozzánk...köszönjük a bizalmat!"

#16akciónap #metoo #orangetheworld

info@süel.hu
 
https://www.facebook.com/events/1734012006901908/ Hasonló események