Bezárás

Keresés

Bezárás

Szept. 26. Art loves Fashion - The Velvet Chemistry

A tárlatvezetés során egy órára múzeummá alakul a The Velvet Chemistry üzlet, mi pedig tátott szájú látogatók leszünk, akiket Winkler Nóra kalauzol végig a divattervezők és képzőművészek összefonódásoktól burjánzó erdejében. Az ‘Így rajzolunk mi’ beszélgetés során az üzlet tervezőivel lehet beszélgetni majd az analóg és digitalis technikák határán zajló tervezésről.

Art loves fashion / Fashion loves Art
09/26., 19:00
Egy órára múzeummá alakul üzletünk, mi pedig tátott szájú látogatók leszünk, akiket egy szórakoztató és okos hölgy kalauzol végig a divattervezők és képzőművészek összefonódásoktól burjánzó erdejében. Winkler Nóra megint észre vett valamit, és el is meséli nekünk. A programhivatalos partnere az Art Magazin.
Így rajzolunk mi...

09/28., 19:00
Mond neked valamit az, hogy satírozás? Kollázsolás? Lazúrozás? Beszélgető vendégeink pulzusaezekre gyorsul. Digitális technológiákkal zsúfolt korunkban is vannak tervezők, akik kitartanak az analóg és manuális techinkák mellett. De miért? És főleg, hogyan csinálják? Kedvenc divattervezőinkés művészeink beszélnek erről rajzolás közben. Soha vissza nem térő alkalom. Vagy még sem?....

Regisztráció: marketing@rekavago.com, vagy a +36 30 799 2446 telefonszámon.
Tárlatvezetés: max 30 fő (érkezés: 18:45-től, a program hivatalos partnere az Art Magazin). 
Beszélgetés: max. 40 fő (érkezés: 18:45-től).
 
Helyszín: The Velvet Chemistry
Cím: 1061 Budapest, Király u. 28
Tárlatvezetés: szeptember 26., 19:00
Beszélgetés: szeptember 28., 19:00Hasonló események