Bezárás

Keresés

Bezárás

Thaiföldi Divat és Gasztronómia Estélye a Kiscelli Múzeumban

A Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete szervezésében 2019. április 26-án, pénteken 18 órai kezdettel a Kiscelli Múzeumban thaiföldi divattervezők üzleti találkozóval egybekötött divatbemutatót tartanak.

Az ötletes thaiföldi kreációk mellett hazai divattervező oktatási intézmények (Moholy – Nagy Művészeti Egyetem, Mod’Art Francia Divatfőiskola, KREA Design Iskola) végzős, ifjú divattervezői is bemutatják thai textilanyagokból készített versenymunkáikat.

A színes, eseménydús estélyen a Magyarországon jelenlévő “Thai Select” nívó díjjal kitüntetett thai éttermek ízletes ételekkel kedveskednek vendégeknek. 
 
A találkozó kapcsán a Thaiföldi Nagykövetség Kereskedelmi Képviselete a következő telefonszámon készséggel áll rendelkezésre: Tel: 061 212 2738

A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött, amelyet a tárgyalási szándék megjelölésével legkésőbb 2019. április 15-ig a következő e-mail címre kell megküldeni: thaitradebudapest@thaicomm.hu.

Tekintettel a várható nagy érdeklődésre a szervezők a jelentkezéseket a jelentkezések sorrendiségének figyelembe vételével és szakmai alapon igazolják vissza.
 Hasonló események