Bezárás

Keresés

Bezárás

Világok közt: 360 fokos fotókiállítás

Az első 360 fokos fotókiállítás, februárban a Szimplában!
 
A VILÁGOK_KÖZT Szidor N. Gábor fotókiállítása, akivel az asalon.hu is dolgozott korábban együtt, és a vele készült interjúnk, amiben már a kiállítást is említi, itt érhető el.
 

MEGNYITÓ
2019 Február 01. 19:30
Szimpla Kert, Emeleti terem

MEGNYITJA
Vanyovszki Mária, az A Salon divatportál főszerkesztője

ZENÉL
Mirtse Kori és Ruska Péter

Egy fotó önmagában is képes megmutatni a világ egy szeletét, szubjektív módon, a fotós szemével láttatni mindazt, amit akkor és ott csak ő láthat. És közben az az illúziónk támad, hogy a fénykép tárgya egy önálló világban, önmagában is létezik, mintha maga a fényképész ott se lenne – pedig mindig ott van, géppel a kezében.

Gábor saját kis világokat teremt, ahol viszont semmi sem marad rejtve a nézői szemek elől. Képei saját világukba zárva mesélik el történeteiket, ahol nincsen többé a háttérben rejtőzködő fotós által keltett illúzió, csakis az önálló univerzumok.

Így kapott saját kisbolygót a Corvin negyed neonvilága és számos színes helyszín Európa minden pontjáról. És így készültek absztrakt felvételek, bemutatva különböző hangulatokat, nem mindennapi tájképek formájában.
 
Ez történik akkor, amikor a világ egy-egy szeletét már nem kívülről vizsgáljuk, hanem külön-külön, teljes képet kapunk róluk. És bár mindegyik világban megtalálhatjuk a maga szépségét, mégis köztük utazni a legizgalmasabb.
 
További információk a kiállításról:
http://vilagokkozt.ngsstudio.hu
 Hasonló események