Bezárás

Keresés

Bezárás

A FIBULA 2016. tavaszi - nyári kollekció - HEAT

A kollekció hangulatát a forró nyári napok, a marokkói táj és a testet lágyan körülölelő rusztikus textilek határozzák meg.
 
Natúr lenvászon és szellős pamut anyagok alkotják az öltözékek alapjait. A fazonok finoman követik a test vonalát teret engedve a szabad mozgásnak, mint ahogy a hőségben is a legkényelmesebb lenge nyári ruhánkat szeretjük viselni.
 
 
A natúr homok színeket a naplemente narancsos árnyalataival élénkítették a tervezők és a komplementer kék párjával tették hangsúlyossá.
 
 
„Számunkra most különösen érdekes, hogyan tudjuk vegyíteni a különböző kultúrák minta- és formakincseit. A marokkói diszítőművészet iszlám gyökerekkel rendelkezik, ami a geometrikus mintázatként az épületeken, de a textilművészetben is megjelenik. Ezekkel az elemekkel fűszerezzük meg idén a FIBULA nőre jellemző letisztult stílust.”
 

Ebben a kollekcióban a tervezők nagy hangsúlyt fektettek a finom, kidolgozott részletekre, ilyen a kézi rojtozás, a rojtok csomózása és gyöngyözése, a szabásmintába rejtett csillag mintázat vagy az élénk kék kötelek használata kiegészítőként. A mintázatok többféle formában érvényesülnek a kollekcióban, használtak szabad festésű nyomott mintát, egyszerű csíkos mintát, csíkos mintát forgatva szabással, illetve különböző anyagokból szabással kialakított motívumokat.
 
 
A kollekció elérhető az YLKA design stúdióban és a FIAN koncept üzleteiben.

http://fibula.hu/hu/
https://www.facebook.com/FIBULAfashion/
https://www.facebook.com/ylkadesignstudio/?fref=ts
 
A lookbook képei:
 

 
Címkék: 2016_SSHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések