Bezárás

Keresés

Bezárás

Dyan cipők a városi forgatagba - TINT

Volt egy zsúfolt áprilisi csütörtökünk, amikor reggel 10-től este 10-ig legalább öt divateseményen jártunk. Az élményanyag feldolgozását még nem sikerült befejezni, így külön örülök, amikor újabb apropót kapok egyik-másik megidézésére.

A napokban érkezett például a DYAN új tavaszi cipő kollekciója, melyek eszembe juttatták a pár héttel korábban bemutatott kollaboráció darabjait is. A márka ugyanis a Fifty Pairs of Shoes bloggerével együttműködve készített különleges cipőket, amiket a Klauzál 1 divat és design üzletben láthattunk. Diána finom vonalai Vivi játékos lendületével egy könnyed, ugyanakkor csavaros lábbeli sorozatban találkoztak.
 
 
A most debütáló tavaszi kollekció darabjai követik a márka letisztult formavilágát, amit ezúttal feltűnő színekkel párosított a tervező.
 
 
A cipők kialakításakor a hajtás gesztusa, a háromszögekre való redukálás, a pozitív és negatív kivágásokkal való játék és a minimalista stílus megtartása volt a fő szempont.
IZZIE, MIA és LINDA cipők gondoskodnak róla, hogy mindig legyen egy kis csavar az öltözékönkben.

IZZIE
Minimál stílusú vonalak és finom részletek, ez IZZIE. A modern kivágások és a halvány narancs szín kombinációja teszi IZZIE-t egy frappáns mégis mindennap hordható darabbá. Vedd fel hozzá a rövid farmer nadrágodat vagy a midi nyári ruhádat.
 
 
LINDA
A tavasz-nyári szezon elengedhetetlen kiegészítője a barack színű LINDA cipő. A hajtás technikával kialakított hegyes orr által LINDA a hagyományos balett cipő újragondolása. Viseld kedvenc virágos ruháddal egy rohanós napon a városban.
 
 
MIA
A MIA cipő a hajtás egyszerű gesztusából született, amely egy végtelenül letisztult megjelenést biztosít viselőjének. Modern és kényelmes, a korall piros szín pedig gondoskodik róla, hogy feldobja a szettedet. Párosítsd MIA-t a szűk szoknyádhoz munkába vagy a kedvenc farmerodhoz hétvégére.
 
 
 
 
További képek a cipőkről: 
 
 Hasonló bejegyzések