Bezárás

Keresés

Bezárás

Let Me Be Your Sneaker! - Tornacipők a DYAN-től

Vanyovszki Mária

Májusban a Fifty Pairs of Shoes bloggerrével közös kollekció bemutatóján beszélgettem legutóbb Diánával, a DYAN cipők tervezőjével. Akkor mesélte, én pedig ámulva hallgattam, hogy következő projektje régi nagy álma: a tornacipő. Izgatottan vártam, hogyan formálja újra egy kortárs, kis szériában gondolkodó cipőtervező ezt a mégiscsak hétköznapi darabot.

Sokan úgy ismernek, hogy én mindig magassarkúban rohangálok, ami tény és való. Még irodás business woman korszakomból maradtak ezek a cipőim, és bevallom, bár igényem lenne rá, a futócipőm és a túrabakancsom leszámítva másmilyen sarok nélküli lábbeli nem is nagyon akad a szekrényemben.

Azt hiszem, éppen itt az idő újragondolnom a tornacipő műfaját, élve azzal a lehetőséggel, hogy végre egy helyi tervező kínálatából szemezgethetek.

A DYAN Sneakers egyedisége az éles sziluettekben rejlik, amely a fekete és fehér bőrrel, valamint a negatív-pozitív formák játékával jön létre. A kollekciót olyan konstruktivista művészek inspirálták, mint Ellsworth Kelly vagy John McLaughlin. A funkció és kényelem jegyében született darabokban a márkától megszokott elegáns vonalak most sportos stílussal egészülnek ki. 

MILLY
A tornacipő, ami ilyen formában bármilyen alkalomra tökéletes lehet. A fekete bőr részletek felhívják a figyelmet a fehér cipő alkotóelemeire, amelyet egy fekete cipőfűző egészít ki.
 

LILI
A MILLY cipő inverz verziója, magasabb talprésszel kiegészülve. LILI azoknak készült, akik a könnyű elegancia hívei, és a szettük összeállításakor a kényelem is fontos szerepet kap. A kedvenc farmereddel mutat a legjobban ez a cipő!
 

CLIO
Ha sportos megjelenésre vágysz, akkor CLIO-ra van szükséged. Félig fekete, félig fehér, a tökéletes ellentét. Ezek a cipők biztosítják majd, hogy kitűnj a tömegből!
 
 
 
A tornacipők állítólag még csak a kezdet, és a kollekció további darabjai is hamarosan bemutatásra kerülnek. 
 
További képek a cipőkről: 
 Hasonló bejegyzések