Bezárás

Keresés

Bezárás

Neked megvan már az őszi bakancsod? - DYAN LAB

A DYAN őszi-téli kollekciójának fő eleme a labirintus, egy olyan erőteljes szimbólum, ami időtlen, és egyben nagyon aktuális: reflektál a mindenki életét felforgató utóbbi időszakra.
 

A bokacsizmák és bakancsok mintázatán, valamint felületén jelenik meg a labirintus, amiből mindig van kivezető út, ahogy a jelenlegi helyzetből is, már csak a helyes utat kell megtalálnunk.


BETTY
A bakancsot viselve úgy érezheted magad, mintha felhőkön lépdelnél. Az oldalszárban elhelyezett szivacs nem csak a kényelmet szolgálja, de a labirintus mintázata is szebben kidomborodik. BETTY talpa sem hétköznapi, laza megjelenést kölcsönöz minden szetthez. Kapható fekete és ezüst színben.
 

JOYCE
 

A JOYCE egy igazi alkotás: aprólékos munkával és odafigyeléssel készül, minden bőr téglalap egyesével kerül felvarrásra a cipőre. Két színállásban készül ez a bakancs. A fekete vagy grafitszürke téglalapok rajzolják ki a labirintus útjait. A hangsúlyos talprész pedig egyedülálló megjelenést biztosít.
 
 

BELLA
A bokacsizma egy örök divat darab. Mindenhol helytáll, bármihez felvehető. A kedvenc részleteink: az aprólékos munkával készült steppelt felület, a fényes bőr és az érdekes fűző megoldás.
 

 
További képek: 
 
 
 Hasonló bejegyzések