Bezárás

Keresés

Bezárás

ENIHORN 2016. őszi-téli kollekció

A hajnali utcák nyugalma, a múlt titkait, szépségeit őrző budapesti házak varázslata kel életre az E N I H O R N új kollekciójában.

Egy nyüzsgő világváros századfordulós épületeinek homlokzatdíszei, a kovácsoltvas elemek és az izgalmakkal teli eklektika rejtelmei nyomán új formák, különleges szabásvonalak születtek.
 
A tiszta sziluettek ezúttal ragyogó, meleg tónusú őszi színpalettával, téglavörössel, valamint az örök feketével és a titokzatos grafittal randevúznak.
 
Míg a fekete és az arany klasszikus és nemesi, addig a párducminta és a hidegkék modern hangulatot teremtenek találkozásukkal.
 

A stílusosság és a praktikum ismét kölcsönhatásba kerülnek, újraértelmezik egymást. Mindez az anyagok használatában is jelentkezik: az eddig csak funkcionalitásukról ismert matériák most ízléses oldalukról is bemutatkoznak.
 
A neoprénből készült fekete dzseki – hátul cipzáras fazonjával – az új kollekció ikonikus darabjává válik. Az eredetileg szabadidőruhákhoz használt futter anyag pedig az urbánus sikken túl az otthon melegét is felidézi.
 
 
Jellegzetes elemek az átmeneti kabátruhák, amelyek az E N I H O R N-féle kényelmes elegancia minden szépségét magukban hordozzák.
 
A rafinéria és az univerzális sikk ezúttal is kulcsszavak, erről tanúskodnak a sokoldalú, különböző fazonúvá, lazából egyetlen mozdulattal nőies viseletté, vagy akár más méretűvé alakítható ruhák, melyek egyfajta szabadságot, könnyedséget képviselnek.
 
A kollekció újonnan született, kicsinyített "modelljei", a japán stílusú bábok jelképezik ezt az életérzést - eredeti formájukban kizárólag zsinórok segítségével mozgathatók az E N I H O R N márka világában azonban a nők kötelek nélkül élnek, ugyanakkor szükségük van arra is, hogy támaszként mellettük álljanak.
 
Az urbánus hangulat mögött ezúttal nemcsak a város mozgalmassága és a játékosság jelenik meg, hanem egy titkos vágy is, az akár pillanatokra szóló nyugalomé, amely most elegáns tónusok és modern szabásvonalak mentén találhat ránk, akár a hétköznapokon is.
 
További képek:
 
 
Képeink a sajtótájékoztatóról:
 
Címkék: 2016_awHasonló bejegyzések