Bezárás

Keresés

Bezárás

ENIHORN MEN, az első ENIHORN férfi táska kollekció

Életünknek fontos részét képezi az utazás. Akár új élmények szerzése iránti vágy vagy épp a munka vezérel minket, ilyenkor kiemelkedő szerepet kap a kényelem, amely segít abban, hogy csak a lényegre koncentrálhassunk. Ha utazótáskánk - ideális partnerként - a praktikumot a stílusos eleganciával is társítja, még több szépséget hozhat a kalandozás.

Az E N I H O R N első férfi táska kollekcióját is ez a gondolat, valamint az utazásaink során átélt különleges hangulatok és a járművek letisztult formái inspirálták.

Három szín kerül főszerepbe: a fekete, a barna és a kék, amelyek különféle formákhoz és funkciókhoz rendelve kelnek életre.

A CLINT "weekender bag", azaz utazótáska hétvégékre, 2-4 napos utakra is elkísérhet minket: a kocsi csomagtartójába is könnyedén “bedobható” darab köré épül fel a teljes kollekció. A CLINT fekete és barna, megrendelésre kék színben is elérhető – kérésre leszedhető, karabínerrel rögzített és fix vállpánttal is készülhet. Társul hozzá egy sportos hátizsák, a GREGORY, amely akár az iskolai tornazsákot is eszünkbe juttathatja, persze elegáns, bőr újraértelmezésben, már a modern városi stílus képviselőjeként.
 

A kollekció egyik legkisebb darabja a KIRK nevet viselő, kisméretű válltáska, vagyis "shoulder bag", amely keresztbe vetve is hordható és minden fontos alapkellék elfér benne, amit egy férfi napközben magánál tart, köztük okos telefon, kulcsok, pénztárca, notesz és tablet.

A FYNN "business briefcase bag" a hétköznapok és az utazások elegáns partnere. Fekete színben elérhető, kézi- és válltáska, külső és belső zsebekkel, valamint belső iPad tartó zsebbel, leszedhető vállpánttal. Egyszerűen elfér benne akár egy 13 inches laptop is. Izgalmas "szögletességével” felidézi a PACKY MAN hátizsák formáját - praktikum tekintetében sem marad el lazább stílusú rokona mögött.

A PACKY MAN hátizsák formáját a női kollekció egy sztárdarabján is felfedezhetjük - a férfiaknak is kedvence lett, így uniszex megjelenésével, de a férfi háthoz igazított méretben, szintén ikonikus darab a férfi kollekcióban. Elérhető örök stílusos feketében, de megrendelésre barna és kék színben is készül.
Az egyediség és a személyre szabottság jegyében, a kollekció bármelyik darabját – kérésre – monogrammal is ellátjuk.

Ez az öt táska is tökéletes bizonyíték arra, hogy a férfiaknak sem kell kompromisszumot kötniük komfort és stílusosság között, a könnyed elegancia pedig állandó kísérőjévé válhat a hétköznapoknak és az utazásoknak is.
 
További képek a kollekcióról:
 
 
Képeink a sajtótájékoztatóról:
 
 

 
Címkék: férfidivatHasonló bejegyzések