Bezárás

Keresés

Bezárás

Felhőtlen mosoly a Lupa tóról – NON+ nyári kollekció

Vanyovszki Mária

Csupa öröm kollekció érkezett a nyárra a NON+ márkától. A „Let’s go” jelszava alatt felvonultatott darabok, illetve az azt bemutató kampányfotók úgy ragadnak magukkal egy felhőtlen világba, hogy elhisszük, az élet csak erről szól: a napfényről, a külső, belső ragyogásról és az őszinte boldogságról.

A fáradhatatlan mosolyú modell, Örvendi Cintia mutatja be a kollekció összes darabját. A kampányfotók tanúsága szerint nagyon egymásra talált a modell, a márka, a stílus, a helyszín, a fotós. A Lupa tó területén készített anyag mintha nem is Magyarországon, nem is a Földön lenne, hanem egy álombeli, alternatív dimenzióban, ahol a gondtalan élet feltételei már megteremtődtek. A NON+ úgy tesz erre ígéretet, hogy egyet a feltételek közül azonnal biztosít is: a gondtalan ruhatárat.
 
 
A nyári kollekció elegánsabb vonalat követő darabjai dekoratív csíkos vászonból készültek, a kényelmesebb, stílusos fazonok pedig a legnépszerűbb BASIC típusok újragondolásával születtek meg a márka kedvenc tengerészkék csíkos, piros és fehér pamut anyagaiból.
 
 
A márkától megszokott, kényelmes anyagválasztás mellé a fazon kínálat is minden alkatra megfelelő és komfortos megoldással szolgál.
 

A kollekció meghatározó fazonjai a csíkos vászonból készült legyező ruha és a rövidebb állású legyező felső. A ruha szabásvonalának és finom anyagának köszönhetően igazi feltűnő és nőies darab, s egyszerre laza, könnyed, kényelmes viselet akár a hétköznapokon, akár elegánsabb alkalmakkor is. Az univerzális legyező felső ruhaként és topként is viselhető.
 
 
 
A nyári pamut kollekció piros, fehér és matrózcsíkos színben érhető el, de a fazonok egyedileg rendelhetők a megszokott fekete és cirmos szürke BASIC alapszínekben is. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A nyári kollekcióhoz Kiss Miklós, grafikusművész készített lendületes Let’s go illusztrációt, amely pólókon és a már jól ismert, szezonról-szezonra megújuló, inspiráló üzenetet rejtő NON+ címkéken jelenik meg.  
 
 
 
 
 

Tervező: Kiss Sarolta
Fotó: Rácmolnár Milán
Modell: Örvendi Cintia
Smink/haj: Pataky Ágnes
Tipográfia - Let's go: Kiss Miklós
Koncepció: Hoffmann Petra
Helyszín: Lupa tó
 
Még több kép a kampányból: 
 Hasonló bejegyzések