Bezárás

Keresés

Bezárás

FLORAL – Inventino 2018. tavasz-nyár

 
Az Inventino tavaszi-nyári kollekciója a Floral nevet kapta, mely apró, áttört virágmotívumokra épül. A darabok inspirációját a tervező virágok iránti szeretete adta, melyek minden alkalommal lenyűgözik. 
 
 
Az Inventino legújabb kollekciójának karakteres stílusjegyei a finom formák, lágy színek, a játékosan összekapcsolódó virágfejek alkotta egység, melyből sugárzik a báj és a kedvesség. Ezt a finomságot a pasztell kék, pisztáciazöld, rózsaszín és gyöngyház színek fejezik ki az ékszereken, melyeket a tervező aranyozott, illetve rhodiumozott sárgaréz felületekkel egészített ki.
 
 
 

A Floral kollekcióban a hétköznapi szettek mellett helyet kaptak az extravagánsabb darabok, melyek kiváló viseletként szolgálnak a különleges alkalmakon is. A különböző darabok ugyanakkor egymást is jól kiegészítik, így a menyasszonyok és koszorúslányok a kiegészítőket is megfelelően összehangolhatják.
 
_____________
Az Inventino ékszerek tervezője, Jakócs Zsanett 2015 óta dolgozik egyedi kollekcióin, melyekből évente két nagyobb szériát mutat be. A divatos kiegészítőket olyan nők figyelmébe ajánlja, akik szeretik a kifinomult eleganciát, nem félnek látványosan és ízlésesen öltözködni, valamint bátran felvállalják egyéniségüket. Zsanett hisz abban, hogy külsőnkkel változtathatunk a belső kisugárzásunkon és könnyedén kifejezhetjük önmagunkat, melyhez a hétköznapokra, ill. életünk különleges alkalmaira is ajánlja ékszereit.
 Hasonló bejegyzések