Bezárás

Keresés

Bezárás

MOMENTS - Az Inventino 2017-es őszi-téli kollekciója

Jakócs Zsanett, az Inventino kiegészítő márka tervezője 2015 óta évente két alkalommal készül új kollekcióval. Az ékszereket a kifinomult, merész, egyediségüket bátran vállaló nőknek készíti, akik szeretik az eleganciát.
 
Kollekciói a tervezőt mélyebben foglalkoztató kérdésekre adott válaszainak formába öntése. Alapanyagul eddigi munkái során a bőrt hívta segítségül. Sokrétű felhasználhatósága révén különböző technikákkal munkálja meg, és aranyozott, rhodiumozott sárgaréz kiegészítőkkel kombinálja.
 
 
 
Az Inventino 2017-es őszi-téli kollekciója, a Moments nevét azokról az apró pillanatokról, örömökről kapta, melyek felidézése szívmelengető, újbóli átélésük fénnyel tölti meg lelkünket. Ezek azok a pillanatok, melyek boldogságot adnak a mindennapokban és elvezetnek az elégedettség állapotához.
 
 

A kollekció a tervező reakciója a konstans boldogság hajszolására, amit ma már elvárásként sulykolnak belénk. A boldogságot azonban erőszakkal üldözni hiábavaló – inkább éljük meg az életet, raktározzuk el a különleges pillanatokat és belőlük merítsünk erőt, mert az ebből fakadó elégedettség által érhetjük el a harmóniát.
 
 
 
Az öröm mozzanatait a Moments ékszerek fémes, textúrált felülete, az elégedettség állapotát pedig a kör alakzat hivatott kifejezni. A nyakláncok különlegessége, hogy kombinálhatóságukat növelve a medálok kétarcúak, felszínük arany-ezüst pöttyökkel szórt fekete vagy bézs, fonákjuk pedig monokróm.  
 
 Hasonló bejegyzések