Bezárás

Keresés

Bezárás

Környezetbarát, szexi, merész és tudatos – FANNA: Wild Waters

Vanyovszki Mária

Nagy Fanny 2016-ban robbant be a hazai divatszakmai életbe; első interjúja itt jelent meg az asalon.hu portálon. Alexander McQueen-t idéző öltözékeit már akkor a merész, szexi, vagány és környezettudatos szemlélet jellemezte. Miközben szabászati hulladékokat dolgozott vissza, olyan mesteri darabok kerültek ki a kezei közül, melyeknek egyedi vonalvezetései egyszerre domborították ki a női lét gyengédségét és vadságát...

2018-ban alapított új márkája, a FANNA ezt a látásmódot és filozófiát viszi tovább a polewear öltözékek technikai bravúrjaiban, ill. legújabban már fehérneműkben is.

A rúdtáncban magát emberileg és szakmailag újraalkotó tervező kizárólag környezetbarát anyagokból dolgozik. A designer polewear márkák műfajában elsőként állt bele a tudatos tervezésbe, ami nála nemcsak a technikai igényekre, a kényelemre, az elrejtés-megmutatás szexi játékára való odafigyelést jelenti, hanem a fenntartható öltözékgyártás iránti elkötelezettséget is.


Nem csoda, hogy mára öltözékeit a világ minden pontjáról folyamatosan rendelik ismert poledance művészek.

 
A FANNA online bemutatott legújabb kollekcióját a vad vízi világ részletei ihlették. A Wild Waters darabjai a hullámok könnyed mozgását, az erőt és az egyensúlyt testesítik meg.
 
 
A márka célja, hogy darabjainak viselőit egyre magabiztosabbá tegye, ösztönözve őket a szabad, komfortos mozgásra.
 

A tervező alkotói és emberi filozófiájának alapjai a folyamatos megújulás, a kitartás és az egészségtudatosság. Ezekre az értékekre építi fel a kollekcióit is, amik a legújabb Wild Waters-ben az óceán, a cápa, valamint a kagylómotívumok jelképeiben köszönnek vissza.
 
 
„A FANNA Nők számomra mind szuperhősök - gyönyörűek, nőiesek, és céltudatosak. Az ő erejük miatt építettünk a cápa motívumára, hiszen a vizek királya igazi túlélő és az egyensúlyt is fenntartja. A kollekció tervezésénél számomra nagyon fontos volt, hogy a formákkal hangsúlyozzam a női alak erejét és tökéletességét” - emelte ki Nagy Fanni, a FANNA márka alapítója és tervezője.
 
 

A Wild Waters kollekciót a határozott vonalvezetés, különleges csúcstalálkozások és a keresztezett, kontrasztos formák jellemzik. A széria rudas vonala két szettel, egy bodyval, és egy shorttal debütált. Emellett bemutatkozott a FANNA első fehérneművonala is, amely biopamut termékként egészséges, etikus, és minőségi alternatívát biztosít.

A széria egy része GOTS® minősítéssel rendelkező biopamut anyagokból készült, a korábban már jól bevált ECONYL® és OEKO-TEX® tanúsítvánnyal rendelkező anyagok mellett. Az ezekből alkotott polewear darabok fürdőruhaként is viselhetőek, és megtalálhatóak a www.fannapolewear.com -on.

 
__________
Lookbook:
 
 
Online bemutató:
 Hasonló bejegyzések