Bezárás

Keresés

Bezárás

Légy a lábbelid éke! - Tóth-Kern Enikő új szandáljai a női spiritualitás jegyében

Holdfázisokkal összhangban működő ciklikusságunk nemcsak a testre, de a lélekre és az így váltakozó energiáinkra is nagy hatással van. Ezért nem mindegy az sem, hogy mit viselünk...

Tóth-Kern Enikő cipőtervező hosszabb kihagyás után egy új arculattal, mégis a korábbi alkotásainak folytatásaként is jól értelmezhető  kollekcióval tért vissza.

A White Moon Woman néven bemutatott tavaszi-nyári darabok a fenntarthatóság és erőszakmentesség jegyében készültek.

„A hosszú kihagyás alatt kipróbáltam magam sok új területen és kalandoztam, hogy új tudásokkal és inspirációkkal gazdagodjak. Dolgoztam ortopéd cipészeten, tanultam akupunktúrát egy kínai professzor mellett, elvégeztem egy jógaoktató képzést Indiában, majd utaztam Balin és ezalatt számos önismereti technikával kísérleteztem.” - vall az alkotási folyamatot előkészítő élményekről a tervező.

A könnyed, fesztiválok hangulatát idéző kollekcióban végtelenül természetes, fenntartható, vegán darabokat találunk, mely egyfajta spirituális szemléletet közvetít. 
 

A felhasznált anyagok között szerepel a natúr pamut, a parafa, a talphoz pedig gumiszivacsot használt Enikő. Minden darabon egyedileg, szabad kézzel festette a mintákat, saját ötleteket és szimbólumokat használva.
 
 
A kollekció üzenete, hogy kapcsolódjunk vissza a természethez, tiszteljük az Anyaföld végtelen bölcsességét és szeretetét. 

Merjük megélni nőiségünket, annak minden szakralitásával!

 
Ezt a filozófiát tükrözik a szandálokra festett motívumok, szimbólumok is.
 

Az élményékkel és az alkotással párhuzamosan, egy intuíció hatására született meg a Sacral Woman márka létrehozásának ötlete, ami nemcsak a kollekciókat fogja egységbe, hanem egy közösséggé is szeretné kinőni magát.
 
 
 
 
 
 
A szépséges, egyedi lábbeliket a tervező webshopjában tudjátok megrendelni: 
enikotothkern.com

Az asalon.hu olvasójaként 15% kedvezményt vehettek igénybe. 
A rendelésnél megjegyzésbe írjátok be, hogy:  
Rendelés asalon kedvezménnyel.

 
_______
A képeken Huzella Júlia színésznő
Fotók: NirvanArt Photo
 Hasonló bejegyzések