Bezárás

Keresés

Bezárás

"Magabiztos, ízléses és könnyed" – IMOGEN 2019. tavasz-nyár

Bajcsai Vikit, az IMOGEN tervezőjét Frida Kahlo személyisége és öltözködési stílusa olyan erősen megihlette, hogy az egyszínű darabok komfortzónájából kimozdulva, ezúttal többféle, színes, virágos anyagot is alkalmazott.
 
Az IMOGEN-től megszokott letisztult, klasszikus formai elemek úgy találkoznak a burjánzó anyagokkal, hogy közben megidézik a múzsa, Frida Kahlo alakját.
 

A testében és lelkében mély sérüléseket hordozó alkotó tartását és a nőiességét öltözködésével is erősítette, rendkívül nőies, színes, virágos hosszú ruhákat viselve.
 

Viki a derekat az IMOGEN-től megszokott formai elemekkel kiemelve használta a színes, mintás anyagokat.
 
 
Fazonban visszaköszönnek olyan jól ismert darabok, mint a lábszárközépig érő kis ruha, a sportosabb, megkötős fazonok, kényelmes és csinos nadrágok, rövid, a derekat szabadon hagyó felsők.
 

A kollekció darabjai, a virágokban és színekben gazdag stílusukkal idézik meg Frida alakját és művészetét. A ruhák a tavaszi mezők elképesztő színkavalkádját idézik meg, buja virágmezőkre, botanikai kirándulásra invitálnak.
 
 
"Magabiztos, ízléses és könnyed" - határozza meg Bajcsai Viki a márka esztétikáját, aki minden darabot úgy tervezett, hogy az attitűd klasszikus marad, mégis egyedi stílust kölcsönöz viselőjének.
 
 
Teljes lookbook:
 
 
 
Fotó: Rab Roland
Modell: Tímea (VM)
Smink: Felhalmi Kinga
Fejdísz: Snór Anikó
 
 Hasonló bejegyzések