Bezárás

Keresés

Bezárás

Birthday Happiness – 5 éve nyitott a Black Box Concept Store

A fekete dobozban járt: Vanyovszki Mária

Volt egy időszak, amikor a tágabb családban nem én voltam az egyetlen divat rajongó; modellező sógornőm neves divattervezőknek dolgozott, így mi már akkor divatbemutatókra jártunk, amikor azok még csak egy szűkebb kört értek el; és designer üzletként sem csak a MONO-t ismertük.

Azért az elmúlt közel 15 év alatt nagyon szép fejlődésen ment keresztül ez a piac. Mostanra számos blog foglalkozik a magyar divattervezőkkel; a nemzetközi lapok hazai kiadványai folyamatosan hírt adnak a magyar márkák újdonságairól, és rendszeresen szerveznek a nagyközönség számára is elérhető divatbemutatókat.

Bár pár üzlet a régiek közül időközben bezárt, vannak, akik tartják magukat mint pl. pont a Mono, ill. nagyon szép új kezdeményezések is indultak, mint pl. a la STORE, WonderLAB, ONE Fashion Budapest, Paloma stb.
 
Pénteken egy olyan tervezői bolt megnyitójának évfordulóján jártunk, ami már öt éve sikeresen működik az 5. kerületben, az Irányi utcában.

Bajcsai Viki az Imogen tervezője Iványi Péterrel nyitotta meg a Black Box Concept Store nevű üzletet 2011. március 23-án. Az egyedi hangulatú belvárosi bolt azóta is folyamatosan tartja azt a magas színvonalat, amit a pár öt évvel ezelőtt megálmodott.
 

Az üzlet egyszerre ötvözi az elegáns szalon, a trendi dizájner bolt és a személyesebb butik hangulatot.
 
A nem kevés kézi munkával megalkotott gipsz mintázatú falak, a kényelmes belső üzlettér, az ízlésesen elrendezett polcok és asztalok, és a tágas próbafülke összhangján a legtávolabbról érkező külföldi turista kényes ízlése sem találhat kifogást; a véletlenül betévedő hazai vásárlók pedig előbb-utóbb törzsvásárlókká válnak. Ehhez nagyban hozzájárul az üzletet működtető pár pozitív kisugárzása, Viki szakmai hozzáértése, széles mosolya és őszinte személyisége, aki igény esetén a személyre szabást is vállalja.
 
 

Az üzletben jelenleg az alábbi tervezők termékei kaphatóak: Imogen, Agneskovacs leather design, Dyan, Noár Line, Ferencz Vanda, Vessey Panni, Hidasi Zsófi, Ab Concrete.
 
 
Egyszerre jelenik meg a kínálatban a sokszínűség, valamint a gondosan válogatott, ízléses termékkörből összeálló egységes koncepció.
 

A születésnap apropóján megjelent vendégeken ugyanez a változatosság, ill. az egyéniségek felvállalása mögött, a szép és egyedi iránt rajongó, a másikat a másságával elfogadó egységesség tükröződött vissza.
 

Nagyon jól éreztük magunkat, ahogy ez a képeken is látszik, és nem, nemcsak az ünneplésre hozott borok miatt, hiszen abból a balesetmentes vezetés érdekében páran nem is ihattunk.

Aki kicsit is ismeri a kiskereskedelem és az ingatlanpiac gazdasági volatilitását, nagyon jól tudja, hogy egy üzletet fenntartani és eredményesen működtetni nem kis feladat. Ezt másként nem is lehet, csak szerelemből, ahogy azt Viki és Péter már öt éve csinálja. Kívánjuk, hogy még nagyon sokáig leljék örömüket ebben a szerelemben!
 
A SALON fotóit Horváth Adrienne készítette: https://www.facebook.com/horvath.adrienne
 
További képek:
 
 
 

 



Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló hírek