Bezárás

Keresés

Bezárás

Mutasd meg ki vagy - Müskinn TRANSPARENT mini kollekció

Áprilisban már írtunk a Müskinn márkáról. Akkor a Tigris jegyében alkotott kollekciójukat mutattuk be, melynek része volt az átlátszó válltáska, sokak nagy kedvence, ami a bátorságra, önmagunk titkok nélküli felvállalására indít.
 
A nyári kapszula kollekció darabjai ezt a vonalat viszik tovább.

Kelet-Európa Miami Beachén hirdetik régi üzenetüket a müskinn átlátszó termékei: ‘show who you are, show what you’ve got!’

A termékek között felbukkannak új modellek is, a régiek pedig új kiegészítő színeket kaptak: a kéket és a pirosat.
 
 
 
Az összkép a tömény magyarországi nyár hamisítatlan érzését kelti.
 
 
A márka tagjai korábbi elhatározásukhoz híven most sem profi modelleken mutatják be darabjaikat. Mindennapi, erős karakterekre építik legújabb kampányukat is, erősítve ezzel az átlátszó tárgyakban rejlő üzeneteket, ami nem merül ki az önelfogadás tematikájában.
 
 

A termékek elkészítéséhez egyedi tervezésű, lézervágott fémkiegészítőket, bőrt és az mádott, továbbhasznosított pvc-fóliát használták.
 
 

Az övtáska, a gymbag, a kis neszesszerek és pénztácák hamarosan a webshopba is felkerülnek addig is személyesen rendelhetőek a márka címén (info@muskinn.com), illetve egy-egy darab fellelhető a következő boltokban: JUDAS, Hababa Designer Store and Gallery, Szia+
 
Még több kép:
 

Fotó: Szalay Krisztina
Styling: Ivanyiv Krisztina
Modellek: Lányi Annabori, Soproni Miki
Fürdőruhák: Feelinkita
 Hasonló bejegyzések