Bezárás

Keresés

Bezárás

Öltöztesd magad a CUKOVY védett világába!

Vanyovszki Mária

Ahogy az idei, tavaszi időjárását elnézem, a CUKOVY 2021-es őszi-téli kollekciója nem csak őszre és télre szól.
 

Az elemeire szedhető és így sokféleképpen variálható, változatos formavilágú és vibráló színeket felvonultató darabok kihívásokkal teli világunkban szinte nélkülözhetetlenné lesznek.


A funkció, mint fogalom gyökeresen megváltozott az utóbbi évben a járványhelyzet hatására. A funkcionalitás nemcsak életünkben, de a CUKOVY darabjaiban is prioritássá vált.
 
 
A moduláris ruhadarabok és lecsatolható, kiegészítő elemek teszik sokoldalúan kombinálhatóvá a steppelt mellényeket, dzsekiket és kabátokat.
 
 
Az AETHERIC EASE kollekció fazonjait a korábbiakhoz képest lazább szabásvonalak és melegebb árnyalatok jellemzik, miközben a „jövő iránti nosztalgia” mint inspirációs forrás továbbra is jelen van.
 
 

A cserélhetőség szabadságával a CUKOVY játékra invitálja a vásárlókat.

A látványos, meleg darabokban egyszerre élhetjük meg feltűnési igényünket és a világ nehézségei elől extra rétegekbe burkolózó énünket is. 

 
 
A játékosság mellett a tartósság és a fenntarthatóság is fontos szempont volt a tervezés és a gyártás során. A hazai textilipar támogatása érdekében a kabátok Magyarországon készülnek újrahasznosított, olasz textíliákból, prémium kategóriájú libatoll töltéssel.

A kollekció előrendelhető a cukovy.com oldalon.
 
______
CUKOVY FW 21:
 
 
Fotók: Martin Wanda
Tervező, kreatív igazgató: Poprádi Flóra
Stylist: Kis-Juhász Fábián
Tervezőasszisztens: Pusztai Rozina
Smink: Domonkos Eszter
Haj: Svégel GergőHasonló bejegyzések