Bezárás

Keresés

Bezárás

CUKOVYA 2014-ben alapított CUKOVY márka elsődleges ihletője a cool nő karaktere. A klasszikus értelemben vett ready-to-wear kollekciókat a különleges tollkabátok fejlesztése követte, és a brand most már kizárólag erre fókuszál.
 
A márka alapítása Tálosi Lívia nevéhez köthető, aki egy itthon friss, külföldön azonban már régóta működő rendszer szerint indította útjára a brandet. Lívia nem tartja magát tervezőnek, így gondolkodásmódja nagyban eltér a kortársaiétól, és ezt a szemléletmódot sikeresen fordította a CUKOVY konzisztens fejlődésének javára. Lívia hisz abban, hogy közös erővel sokkal nagyobb célokat lehet elérni, így tulajdonosként bizonyos szezonok után újabb vezető tervezőt választ a márka folyamatos megújulása érdekében. 
 

Nagyvárosi nőknek terveznek, akik életkoruktól függetlenül képesek megmutatni és élvezni női erőiket.

 
A márka fejlesztésénél a tudatosság, az egyensúly és az érték a legfontosabb szempontok. A CUKOVY inspirációt gyűjt a mindennapi életből, és a választott motívumokat hordható műalkotásokká alakítja. A brand nagy rugalmasságot és egyedi tervezési megoldásokat kínál.
 
Az öltözékek cserélhető elemeivel a lehetőségeink szinte végtelenek, hogy megtaláljuk a hangulatunkhoz és az alkalomhoz illő tökéletes kombinációt, amivel egy váratlan és lélegzetelállító megjelenést is kapunk. 
 

Web | Facebook | Instagram

 
Studio:
1051 Budapest, Október 6. utca 24
 
 
2021. őszi-téli kollekció
 

 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

További tervezők