Bezárás

Keresés

Bezárás

Prieston 2016. tavaszi - nyári kollekció

Nagy Noémi új kollekciójához a 2015-ös őszi-téli kollekció, a Darks Birds adta az inspirációt, amely önmagunk felfedezéséről szólt. Míg azonban a korábbi kollekció mottója az volt, hogy Légy bátor és találd meg önmagad, addig a Dirty Birdie túllép ezen. Középpontjában a gátlások levetkőzése, önmagunk elfogadása áll, és a megfelelési kényszer sutba dobására bíztat.

A két fő motívum a kollekcióban a szívecskék, illetve a kalitkák. A kalitkamintás anyagokat a tervező, Nagy Noémi által készített vázlatok alapján printelték. Érdekesség még, hogy ebben a kollekcióban újra hangsúlyt kapnak a láncok. A korábbiakkal ellentétben idén plasztik láncok egészítik ki a szetteket, melyek önállóan, övként is funkcionálnak. A csillogást továbbra is az egyesével, kézzel varrott Swarovski kristályok biztosítják.

A kollekció alapjául könnyed anyagok szolgálnak: különféle selymek, printelt muszlinok, lenvásznak. A tervező játékos anyagokkal, játékos textúrákkal dolgozott. A kollekcióban a fehér és a pink dominál, de ezeken kívül a fekete és a narancs különböző árnyalatai is fellelhetőek.
 
A lookbook képei:
 
 
Photo: Jácint Halász
Haj: Dia D. Zenteg
Modell: Judit
Smink: MineralBeauty - a természetes szépség
 
 
Címkék: 2016_SSHírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések