Bezárás

Keresés

Bezárás

Természetes földszínek az óceán partjáról – Alma Vetlényi 2018. tavasz-nyár

Az októberi Mercedes-Benz Fashion Week nézői és oldalunk rendszeres követői már találkozhattak az Alma Vetlényi idei, tavaszi-nyári kollekciójával, melynek továbbra is központi eleme a környezettudatosság. Januárban készített interjúnkban a tervező, Alma mesélt a kollekció inspirációs hátteréről, egyéb New Yorki élményeiről és a jövőbeni tervekről.

Azóta a többszörösen díjazott tervező legújabb darabjainak kampányképei is megérkeztek.
 
 

A tavaszi-nyári öltözékeket ezúttal az Atlanti Óceán, a montauki (New York) parton szerzett vizuális benyomások ihlették.
 
 

Szín és anyaghasználat területén Alma a személyes tapasztalataira reflektál. A föld, a víz, a levegő és a fények egymásra gyakorolt hatásai jól megfigyelhetőek és ruhák formájában izgalmas leképzést eredményeznek.
 
 

Kulcsfogalmak a tükröződés, reflex színek és a lebegés. A kollekciót különböző anyagfelületek ütköztetése, rétegeltség, nagyvonalú formakezelés és finom színösszeállítások jellemzik.
 
 

A ruhadarabok a természetes nőiesség híveit szólítják meg. Azokat a nőket, akik tudatos életmódjukat az öltözködésen keresztül is szeretnék kifejezni. A márka ugyanis, a fenntartható divat egyik képviselőjeként ezúttal is nagy hangsúlyt fektet a környezettudatosságra, ez a kollekció is zero-waste eljárással készült.
 
 
 
 
Az összes kampánykép:
 

Tervező: Vetlényi Alma  
Fotó: Gyermán Petra 
Smink: Papp Szandra
Haj: Zellei Áron
Modell: Veronika / Fanni és Eszter, Royal Models
Cipők: NES Shoes
Creative Direction: Vetlényi Alma 

A kollekció elérhető a Hababa Designer Store-ban.
 Hasonló bejegyzések