Bezárás

Keresés

Bezárás

Új magyar cipőmogul a láthatáron – Felkészül a Batz X Hodlik Anna kollekció

A Batz megállíthatatlanul törtet előre, és ezzel együtt viszi a magyar márkák jóhírét is. A REKAVAGO-val közös kollaborációk sikere után jött a Kerényi Virág tervezte terméksor, most pedig Hodlik Annával debütált egy újabb együttműködés.
 

Időtálló, elegáns, nőies darabok, metál ragyogással és kivételes színösszeállítással megfűszerezve


A Batz X Hodlik Anna kollekció koncepciója egy olyan termékpaletta létrehozása volt, melyben a nőiesség és a funkcionalitás egyaránt nagy szerephez jut.

A két márka ennek a gondolatnak az értelmében kezdte el a közös munkát azért, hogy nem csupán divatos, hanem igazi minőséget képviselő, ugyanakkor a mindennapi életben is kényelmet és stílust adó kollekciót dobjanak piacra.
 
 
Ahogyan a Batz komfortos lábbelik képviselője, úgy a Hodlik Anna márka maga az időtálló elegancia. Ezért a BATZ X Hodlik Anna együttműködés részeként teljes szettek, azaz öv-táska-cipő kombinációk érhetők el, hiszen a tökéletes női outfit egyik alappillére a megfelelő cipő-táska párosítása, melyekben megtalálhatóak a finom nőies vonások, illetve a HA márkára jellemző színek és metálos ragyogás egyaránt.
 
 
A cipők Michelin talppal készültek, amik kiemelkedő tartósságot, tapadást biztosítanak a használat során. Továbbá, a magas minőségű bőr felsőrész és a légáteresztő, újrahasznosított poliészter talpbetét, tökéletesen illeszkedik a rohanó hétköznapok igényeihez. Kényelmesek, magas minőségűek, mindemellett pedig igazán nőiesek és divatosak!
 
 
A Batz X Hodlik Anna termékek május 14-étől elérhetőek a Batz weboldalán.
 
 
 
 
 
 
 
Két színösszeállítás Michelin csésze talpra készült, melyek a Cosmopolitan fantázianevet kapták. Ezek Cherry bomb, és Kiwi dream színekben pompáznak. 
 
A további három színösszeállítás a Michelin Icon talpon érkezik és a Lady Ann neven található a kínálatban. Színek: Purple dream, Ocean dream és Portugal blue
 
 
 
 Hírlevél feliratkozás
A hírlevélküldéssel kapcsolatos adatkezelési tájékoztatót elolvastam és tudomásul veszem

Hasonló bejegyzések